Acum citesti
Wahoo Climb îți ridică și coboară furca la antrenamentul indoor

Cum tot mai multă lume apelează la mediile virtuale de antrenament cum e Zwift, apariția unui dispozitiv care să controleze unghiul bicicletei pentru a simula urcări și coborâri e binevenită. Noul Wahoo Kickr Climb montează furca pe un elevator electric ce se sincronizează cu programele de antrenament pentru a ajusta unghiul cu -10 – +20 de grade. Acum mușchii pot lucra la fel pe trainer ca pe șosea.

Climb e compatibil cu ax QR, 12×100, 15×100 și 15×110.

Kickr Climb se împerechează cu trainerele smart Kickr și Kickr Snap și funcționează în două moduri: modul Unlock folosește informația de la trainer pentru a reacționa la traseul virtual precum și date de la aplicațiile ca Zwift, TrainerRoad, Sufferfest. Modul Locked permite controlul manual al unghiului cu ajutorul telecomenzii de pe ghidon, care dacă nu e folosită se poate păstra pe modulul principal Climb. Prețul e de 499 Euro.

Kickr primește și el îmbunătățiri funcționale. Acum e compatibil cu ax de 12×142 și 12×148 mm și e loc mai mult pentru discuri de frână mai mari pe cursiere. Modelul mai ieftin Kickr Snap a primit indicatoare noi cu LED, acuratețe de 3% și compatibilitate cu powermetre externe. Astfel puterea se măsoară cu senzorul bicicletei în timp ce senzorul de pe trainer e folosit la controlul rezistenței.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − sixteen =