Acum citesti
Wetsleeve propune un nou mod de hidratare: de pe antebraț

Pentru cei pe care sistemele de hidratare clasice din ciclism: bidoanele de toate formele amplasate în toate locurile posibile, vestele și rucsacii de hidratare și orice altceva nu îi mulțumește există acum o nouă opțiune de la Wetsleeve, pe care ei o consideră optimă: montarea unui rezervor de hidratare pe antebraț! Este ușor de accesat, nu necesită un rucsac, ar putea să fie o opțiune interesantă dacă nu e nevoie de prea multă apă.

Sistemul conține practic un rezervor flexibil de hidratare dar fără furtun, inclus într-o mânecă din material respirant înfășurată în jurul antebrațului. Sistemul este bine izolat dar conține doar 350 ml de lichid. Nu e o cantitate impresionantă, dar se poate reumple ușor și dacă se folosește sistemul la ambele mâini se ajunge la 700 ml!

Sistemul este disponibil în 3 mărimi și se prinde cu o bandă velcro. Conține și mici buzunare pentru chei sau bani. Totuși volumul mic îl restricționează. El este recomandat nu doar pentru cicliști ci și pentru alergători, skateboarderi, turiști sau oricine are nevoie de apă.

Wetsleeve e disponibil pentru precomandă pe Kickstarter cu prețuri de lansare începând de la 39 USD, prețul final urmând să fie de 50 USD.

Pentru mai multe informații vizitați pagina campaniei Kickstarter.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − one =