Acum citesti
Woho Shovelfender este o aripă-lopată-cui de cort de 26 g

Iată și o idee interesantă pentru bikepacking – o aripă ce poate fi folosită ca lopată sau chiar pe post de cui de cort! Aceasta se poate monta pe downtube, seat tube sau în spatele șeii. În plus, are o greutate de doar 26 g. Pare imposibil, dar aceasta este Woho Shovelfender, care are un preț de doar 25$.

Woho Bike nu e o marcă renumită, dar produc o gamă interesantă de scule, genți, accesorii și chiar biciclete complete. Ei sunt cunoscuți în lumea gravel, iar noua Shovelfender te face să te întrebi cum de nu s-a gândit altcineva la asta până acum…

Una peste alta, este o unealtă ce are mai multe funcții pe bicicletă și nu numai, e fabricată din aluminiu anodizat 5052 și are doar 26 g. Iubitorii de bikepacking ar trebui să fie încântați de orice obiect ce poate fi întrebuințat la mai multe lucruri, deoarece salvează spațiu, greutate iar în acest caz păstrează și ciclistul mai curat.

Shovelfender poate fi folosită atât ca aripă de față cât și de spate, prinsă cu benzi Velcro. Pentru cine vrea să o pună într-un loc unde să nu se facă simțită, aceasta se poate prinde pe un set de șuruburi de suport de bidon.

Dimensiunile sale sunt 20.6x8x2 cm, este deja disponibilă și se poate cumpăra din magazinul online Woho la prețul de 25$. Mai multe informații și produse inovatoare găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + eight =