Acum citesti
X-Fusion Revel: cea mai spectaculoasă furcă de enduro a momentului

Se întâmplă foarte rar sau mai deloc să vorbim despre furci pentru biciclete care arată pur și simplu foarte bine. Prima excepție a anului vine de la X-Fusion, poartă denumirea de Revel și este o furcă pentru Enduro cu o construcție de tip Up-Side-Down, asemenea celor pentru motociclete.

x-fusion-revel-1

Datorită acestei construcții, brațele inferioare sunt cele care culisează, brațele superioare și crown-ul fiind fixe. Cursa oferită este de 160 de mm, așa cum o cere standardul furcilor pentru enduro, iar greutatea este de doar 2.05 kg. O greutate record dacă luăm în calcul tipul construcției, dar nu și dacă o raportăm la concurență.

x-fusion-revel-2

Vor fi construite însă doar 200 de astfel de exemplare, în California, și vor fi oferite la un preț de 1.776$. Revel beneficia de reglaj pentru revenire, compresie low- și high-speed dar îi vei putea micșora și cursa după caz, de la 160 la 140 de mm.

x-fusion-revel-3

Pentru că este un produs exclusiv, proprietarii vor benefia de garanție pe viață, costul pieselor fiind asigurat de către X-Fusion. Doar manopera va trebui fi achitată. Va fi construită pentru biciclete cu roți de 275. inch și 29 de inch.

via X-Fusion

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + nineteen =