Acum citesti
Xeon Team CGF – cursiera de anduranţă de la ROSE

xeon_team_cgf_16_einstieg_neu.l0fpsd00rfModelul Xeon Team CFG reprezintă abordarea celor de la Rose Bikes a subiectului cursierei de anduranţă. O astfel de cursieră trebuie să fie în acelaşi timp performantă şi confortabilă, să ofere o amortizare cât mai bună a obstacolelor de pe drum cu ajutorul cadrului.

xeon_team_cgf_d1_16.j726ga4q6axeon_team_cgf_d3_16.w4qgbzqzw4Xeon Team CFG are un cadru de carbon high modulus adaptat exact la acest lucru, cu seatstay-uri subţiri şi flexibile şi o furcă de asemenea proiectată pentru amortizarea şocurilor, cu sistemul Active Stress Reduce II. Tija de şa de carbon Rose RC 170 Flex ajută şi ea la o amortizare şi mai bună. Frâna spate poziţionată sub monobloc rigidizează zona respectivă lăsând furca spate mai flexibilă.

xeon_team_cgf_d2_16.mm4jtcpqkkxeon_team_cgf_d4_16.t0ytsoecbhPartea cea mai atractivă la această superbă cursieră este preţul, acesta variind de la 2799 Euro pentru varianta cu echipare Dura-ace până la doar 1699 Euro pentru cea cu 105, un preţ senzaţional pentru o cursieră de calitate de carbon. Trebuie luat în considerare şi faptul că bicicletele de la Rose pot fi configurate ca şi echipare după dorinţa fiecăruia, aşa că preţul acesta poate să scadă sau să crească în funcţie de preferinţele fiecăruia.

Iată ce spune producătorul despre acest model:

Viteza si anduranta sunt punctele cheie in lumea curselor de durata – si XEON TEAM CGF combina aceste caracteristici cum alta bicicleta nu o face. Chiar daca a fost lansata pe piata abia acum doi ani, a devenit deja o bicicleta cautata si stiuta de un mare numar de ciclisti. Presa de specialitate are aceeasi parere „[…] cu o nota foarte buna de 1.4, Rose Xeon team CGF-4000 este una dintre cele mai bune biciclete din istoria revistei TOUR – felicitari! (07/2014)”, pe cand RoadBIKE magazine, (05/2014) scrie: „Incredibil! Cu aceasta bicicleta, Rose dezvolta un nou concept, unde bicicleta de anduranta capata veleitatile unei biciclete de sosea[…]”. Aceasta bicicleta este un real succes, cu atat mai mult cu cat pentru modelul 2016 a fost imbunatatita, acum fiind mai usor de controlat dar si mai rezistenta. Modelul de serie 2016 este fabricat folosindu-se tehnologia de carbon E.P.S. Aceasta nu doar ca usureaza cu 100g cadrul dar in acelasi timp il face si mai rigid. Mai mult, noua geometrie, urmeaza trendul existent acum pe piata si permite folosirea cauciucurilor mai groase. Pe scurt: perfect. O bicicleta pentru viitor.

XEON TEAM CGF – departe atat cat rotile te pot duce!

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul Rose Bikes.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + four =