Acum citesti
YT lansează Capra 27 AL în versiune limitată, fără niciun gram de carbon

La timp pentru Black Friday, YT au lansat o ediție din aluminiu neprelucrat, 100% fără carbon, a modelului lor extrem de popular de enduro Capra cu cursă de 180 mm și roți de 27.5, oferta fiind însă redusă la un număr foarte limitat de exemplare. Pentru cei ce vor să poată urca pe bicicletă în vârf și apoi să își dea drumul la vale peste orice, Capra 27 AL Limited Edition e o ofertă extrem de bună.

Model dezvoltat pentru cei ce nu doresc materiale compozite pe bicicleta lor de trail, YT Capra 27 AL Limited Edition folosește versiunea din aluminiu a popularului cadru de enduro într-un finisaj de aluminiu neprelucrat în ediție limitată. În plus, bicicleta e echipată de YT cu componente premium, ușoare și rezistente, dar exclusiv din aluminiu.

 

YT Capra 27 AL Limited Edition e o bicicletă din aluminiu extrem de performantă și agresivă, dar a fost produsă într-un număr extrem de limitat de doar 200 de exemplare, jumătate disponibile în Europa și jumătate în SUA.

În spatele finisajului neprelucrat și a echipării fără carbon stă aceiași bicicletă YT Capra de 180 mm cu roți de 27.5 care a fost lansată în februarie în campania Return of the Goat.

Cu un cadru mai lung, mai jos și cu un unghi al furcii mai mic decât versiunea anterioară, YT o numește o mașină extremă de DH cu capacitatea de cățărare a unei biciclete de trail.

Geometria amestecă aceste tendințe, folosind chainstay-uri scurte, wheelbase mare și unghi mic al furcii pentru cei ce caută manevrabilitatea unei biciclete de trail împerecheată cu suspensia unui model de DH. Capra 27 AL LTD este disponibilă în 5 mărimi, între S și XXL.

YT au acordat atenție deosebită acestor biciclete deoarece orice defect de fabricație se vede foarte ușor în acest format neprelucrat.

Bicicleta nu are angrenaj, jante și nici măcar manete de frână din carbon, totul e din aluminiu!

Modelul LTD e disponibil într-o singură variantă de echipare, cu furcă Fox 36, amortizor DHX2 și tijă Transfer, toate în variantă Kashima Factory.

Transmisia e tot din aluminiu, cu un angrenaj e*thirteen TRS+ 1x, deraior spate XTR și casetă e*thirteen 9-46 pe 11 pinioane.

Frânele sunt SRAM Code RSC, ghidonul și pipa sunt de la Renthal iar roțile sunt e*thirteen TRS+ cu anvelope TRS Plus și Race de 2.35. Greutatea bicicletei complete în mărimea S este de 14.5 kg.

Ediția limitată Capra 27 AL se poate comanda la prețul de 3500 Euro, dar cantitatea e foarte limitată!

Mai multe detalii găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =