Acum citesti
Zânele din Pădurea Magică îmbie la cicloturism

Outhentic Cycling Romania și foto4ever.ro invită iubitorii de cicloturism la o tură specială intitulată „Zânele din Pădurea Magică”. Evenimentul va avea loc în vecinătatea orașului Urlați, la doar 90km de București, în weekendul 4-5 aprilie.

Zanele din Padurea Magica

Ce vor face organizatorii pentru zâne? Evenimentul va începe sâmbătă cu o plimbare în Pădurea Magică de lângă Urlați, pe bicicletă, unde toți participanții se vor putea bucura de natura îmbrăcată în veșminte de primăvară. Pe minunatul traseu ales de organizatori se va servi un picnic într-un peisaj cu o panoramă superbă asupra văii Cricovului, după care zânele, și nu numai, vor fi protagonistele unei ședințe foto. Pauza de cafea, de hidratare și alte câteva surprize frumoase nu vor lipsi.

Participanții vor ajunge apoi tot pe bicicletă în Urlați și la Conacul Bellu. Muzeul de aici este bijuteria arhitecturală a zonei și va putea fi vizitat. În programul de seară sunt incluse o degustare de vinuri alese, doar vorbim despre Dealu Mare, urmată apoi de cină și foc de tabără cu povești.

Pentru cei care doresc să rămână și a doua zi se va organiza o a doua tură pe două roți pe un drum superb și liniștit, printre viile din jurul Urlațiului.

„În 2014, noi, cei de la Outhentic Cycling Romania și Asociația Roi am realizat cu sprijinul voluntarilor români și străini marcarea unei rețele de trasee cicloturistice. În total avem în zona Urlați și Ploiești peste 160 km de trasee marcate, pentru toate gusturile și nivelurile de pregătire, de la începători și familii și până la iubitori de concursuri cicliste. Acum ne dorim să aducem cât mai multe persoane care să se bucure de aceste trasee, relaxat, fără a fi vorba de concursuri. Evenimentul din aprilie deschide o serie de tururi care vor atrage iubitorii de natură și de mișcare, dar și consumatorii de produse locale naturale. Le așteptăm pe doamne, pe domnișoare, dar și pe domni să se bucure de minunata Pădure Magică și de frumusețile pe care Urlațiul le oferă vizitatorilor!” a declarat Mircea Crisbășanu, coordonatorul proiectului Outhentic și Vicepreședinte al Asociației ROI.

Traseele ce vor fi parcurse măsoară 40 km în prima zi și 18 km în cea de-a doua zi. Deși evenimentul este dedicat doamnelor și domnișoarelor, oricine este binevenit să participe, inclusiv soții, prietenii sau copiii. Pentru începători va exista posibilitatea de a parcurge doar traseul din pădure de aproximativ 8 km. Punctul de întâlnire pentru toți participanții va fi Monumentul Eroilor de pe platoul Vărbila (harta aici), la ora 11:00. Transportul se va face individual, fie cu trenul până la Ploiești, fie cu mașina personală.

Înscrierea la eveniment presupune achitarea unei taxe de 149 de lei pentru participarea de sâmbătă și 249 de lei pentru ambele zile (tarif în care sunt incluse cazare și mic dejun). La cerere organizatorii pot pune la dispoziția participanților biciclete pentru închiriat. Veniturile adunate din acest eveniment vor susține activitățile de întreținere a traseelor marcate din zona Urlați. Informații despre cele 7 trasee se găsesc aici: http://www.ctiurlati.ro/en/ Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite la adresa: http://cyclingromania.ro/zanele-din-padurea-magica/

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 5 =