Acum citesti
Angrenaj Shimano Altus

Shimano Altus face parte din oferta entry-level al producatorului japonez, alaturi de modelul Shimano Alivio.

In afara de unele elemente de design, nu exista o diferenta atat de mare intre modelele Alivio si Altus, in mare parte totul se rezumandu-se la design si nu neaparat la calitate asa cum sustin unii.

Din toate piesele testate, nu am sesizat diferente mari intre cele doua game, desi teoretic Altus este pozitionat ceva mai jos decat Alivio, asadar este „entry-level-ul suprem”.

Angrenajul Shimano Altus, nu a pus probleme in timpul testului, singurele aspecte negative pe care le putem puncta se refera la functionare : schimbarile de foi se fac brusc, iar uneori lantul ramane prins intre foi.

Ca si greutate, acesta este plasat decent in categoria low budget din care fac parte, cu o greutate de aproximativ 1kg – pentru tot angrenajul, aici incluzand cele doua brate si cele trei foi. Din punct de vedere coloristic este oferit intr-o singura varianta, neagra.

In general, Altus vine in echiparea standard a unor biciclete. Sfatul nostru nu este neaparat sa achizitionati un asemenea angrenaj, dar daca tot echipeaza bicicleta voastra, folositi-l pina incepe sa se distruga, apoi il puteti schimba fara probleme cu ceva mai bun calitativ.

Greutate : 995 grame

Utilizare : Recreational

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one − one =