Acum citesti
Angrenaj Truvativ Ruktion Howitzer

Truvativ este recunoscut in mod special pe piata componentelor de biciclete, pentru angranjele deosebit de solide pe care le fabrica. Exceptie de la regula nu face nici modelul de fata.

Destinat celor care practica downhill-ul sau folosesc bicicleta pentru Freeride, acesta isi face excelent treaba in toate conditiile. Dimensiunea bratelor este de 175 de mm, ceea ce contribuie la o stabilitate ceva mai buna a riderului pe bicicleta (fata de modelele cu lungimea bratului de 170 de mm). Atentie totusi ce furca folosesti deoarece s-ar putea sa atingi cu piciorul roata de fata, in momentul in care iei diferite viraje. Exista acest risc in cazul furcilor rigide, drepte (aviz amatorilor de Jump-uri care utilizeaza o furca fixa).

Construite din aluminiu, acestea sunt dotate cu doua foi detasabile si cu un scut de protectie – care in cazul nostru s-a dovedit a fi foarte de ajutor in numeroase situatii. Odata dezasamblat angrenajul, am realizat ca scutul nu era construit din aluminiu ci dintr-un plastic foarte dur, ceea ce ar trebui sa contribuie la scaderea greutatii angrenajului. Nu este printre cele mai usoare, dar pentru probele carora le este destinat, este mai mult decat suficient. Poate fi utilizat fara probleme si pentru DirtJump sau Street.

Truvativ Ruktion Howitzer este una din componetele ce trebuiesc neaparat luate in seama atunci cand iti construiesti o bicicleta din bucati sau vrei sa faci un upgrade angrenajului mai vechi. O recomandam cu incredere tuturor celor care sunt in impas si nu gasesc solutia optima pentru inlocuirea angrenajului. Datorita faptului ca este oferit si la un pret decent il face un all rounder perfect. Nu este cel mai stralucit insa. Truvativ ofera in aceeasi gama si alte angrenaje mult mai performante dar cu preturi pe masura.

Greutate : 940 grame cu Bottom Braket

Utilizare : Freeride, Downhill

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 11 =