Acum citesti
Test – Pegas Camping Dinamic

Revista noastră soră dedicată bicicletelor electrice Electrobike.ro, a publicat recenzia pentru pliabila de oraș Camping Dinamic de la Pegas. Redactorul care a testat-o, colegul nostru Dan, a fost extrem de încântat de bicicletă. A numit acest Pegas „cea mai utilă bicicletă testată la Freerider”.

Pegas Camping Dinamic este o bicicletaă electrică pliabilă, de oraș, echipată cu motor Bafang amplasat în butucul roții spate și un acumulator detașabil cu o capacitate de 2800 MAh. Acesta oferă bicicletei o autonomie testată de aproximativ 38 km în modul „Maxim” de asistență. Așadar dacă o folosești pe mediu sau economic, crește și autonomia.

Bicicleta s-a dovedit a fi foarte utilă indiferent de „task-urile” la care a fost supusă. Fie că era folosită pentru cumpărăturile de la piață sau supermarket, pentru drumul la serviciu sau pentru a te întoarce acasă după ce ai lăsat mașina pentru revizie la service, Pegas Camping Dinamic a îndeplnit totul perfect. Există pe piață multe alte modele de biciclete similare, din punct de vedere al construcției, propulsiei și autonomiei, dar din căutările noastre, Camping Dinamic este la ora aceasta și cea mai avantajoasă din punct de vedere al prețului.

Recenzia a fost publicată în original pe Electrobike.ro și poate fi citită în întregime aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − two =