Acum citesti
Ghidon Ritchey Rizer

Test scurt cu unul dintre cele mai raspandite modele produse de Ritchey si anume modelul Rizer.
Destinat probelor si bicicletelor de Cross Country sar si celor recreationale, acesta beneficiaza de un unghi acceptabil, astfel incat aproape oricine isi poate gasi pozitia ideala. Totusi, pentru cei cu adevarat pasionati de Cross Country, adancitura de 35 de mm ar putea sa le fie incomoda fiind destul de mare. Rise-ul aduce mai mult cu un ghidon pentru All Mountain decat cu unul pentru Cross Country.

Ghidonul Ritchey Rizer este rezistent, fiind construit din aluminiu 2014 T6 – triple butted, deci folosit corespunzator, nu o sa ai suprize neplacute cu el. Nu-l recomandam pentru activitati extreme precum downhill-ul sau dirtjump-ul deoarece datorita dimensiunilor relativ reduse (doar 670 mm), nu ofera un control total, specific probelor enumerate mai sus.

In rest, pentru Cross Country este ideal, greutatea acestuia nefiind prea mare dar nici mica : 330 de grame sunt o valoare buna pentru un ghidon, desi se poate si mai bine. In general pretentiile inceteaza in momentul in care aflii pretului care este unul, destul de mic : intre 100 si 120 de lei.

Greutate : 330 grame

Utilizare : Cross Country, All Mountain, City

Vezi Comentarii (2)
  • si eu am un ritchey rizer, insa e un „severe condition” de 680 (all mountain).
    sunt foarte multumit de el, e gros in perete si foarte rigid, sa nu mai zic ca arata sublim;
    de recomandat.

  • Ghidon bun si rezistent.
    Totusi, nu l-as recomanda persoanelor inalte si cu deschiderea mare a bratelor. Eu, cel putin, am facut trecerea de la el la un ghidon de 760.
    Parca se simte mai bine…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 1 =