Acum citesti
Tija de ghidon Bike Positive

Producatorul taiwanez de piese low cost este deja renumit pentru gama larga de piese si accesorii produse pentru biciclete.

Din aceasta gama, face parte si tija de ghidon bike positive instalata stock pe multe biciclete. Din pacate, pe site-ul producatorului nu se gasesc prea multe informatii despre greutatea acesteia, sau alte detalii. Ce va putem spune este ca beneficiaza de o constructie din aluminiu, nu tocmai usoara, dar rezistenta.

Am intalnit astfel de tije de ghidon folosite de bikeri atat pentru Cross Country cat si pentru Trial, personal avand o astfel de tija de ghidon pe o bicicleta de trial timp de 1 an de zile : rezultatul a fost mai mult decat multumitor, aceasta dovedindu-se foarte rezistenta, chiar si la sarituri de aproximativ 2 metri. Asadar, din acest punct de vedere o recomandam cu incredere.

Unghiul tijei de ghidon bike positive este unul multumitor, in functie de disciplina de biking pe care o practica fiecare in parte : pentru Cross Country sau All Mountain, aceasta beneficiaza de o pozitie buna, chiar relaxanta am putea spune. Daca vrei s-o folosesti pentru trial, ar fi fost de preferat un unghi ceva mai apropiat de 45 de grade.

In cazul in care aceasta tija de ghidon a venit gata instalata pe bicicleta tocmai achizitionata, poti s-o pastrezi si s-o folosesti fara griji, nefiind necesar un upgrade al acesteia. Daca doresti s-o achizitionezi, o recomandam pentru toti riderii care nu iau parte la probe extreme. Din punct de vedere al pretului, aceasta este imbatabila, fiind una dintre cele mai bune oferte de pe piata din acest moment ( aproximativ 65 lei ) .

Greutate : N/A

Utilizare : Cross Country sau All Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 3 =