Decathlon Romania

3

Decathlon Bucuresti

Adresa : decathlon.ro

Locatii magazine : Brasov, Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu

Telefon : 021 380 76 13

Program : Luni-Sambata : 9:00 – 22:00, Duminica 9:00 – 21:00

Părerea ta este importantă pentru ceilalți potențiali clienți, așadar te rugăm să împarți cu restul lumii experiența ta cu acest magazin:

★★★★☆
4 5 1
Magazinul imi place, are o gama variata de biciclete cu preturi accesibile. Echipamentul este de claitate superioara(casti,ochelari,imbracaminte,manusi), doar ca dupa parerea mea un pic prea scumpe. Accesoriile pentru biciclete sunt foarte cautate si apreciate in acelasi timp de catre utilizatori din cauza calitatii foarte bune. Singurul lucru care nu imi place la Decathlon este personalul de la atelier ,care dupa parerea mea, nu prea are chef de munca... In rest, magazinul este foarte ok, avand tot ce isi doreste un biciclist

★★★★☆
4 5 1
Trebuie sa cauti angajati care sa te ajute, pe raion gasesti maxim doi angajati care sunt de multe ori ocupati.

★★★★★
5 5 1
Am achizitonat accesorii din Decathlon Grand Arena. Produsele sunt calitative, iar personalul este de mare ajutor in alegerea produsului dorit.

★★★★☆
4 5 1
Gama foarte diversa de produse cu raport calitate-pret foarte bun. Personalul nu este specializat, din pacate nu se prea pricep pe partea de service.

★★★★☆
4 5 1
La capitolul biciclete (cel putin in Iasi) personalul nu este foarte specializat, au preturi decente la echipamente, in rest totul este in regula, ii recomand!

★★★☆☆
3 5 1
Personalul nu este foarte specializat. Piese overpriced. Totusi echipamentele B'twin sunt ok pentru pretul cerut. Dar ca un plus au un Bikestand cu scule si pompa in Militari.

★★★☆☆
3 5 1
Gama de produse destul de variata , dar personalul este nespecializat cel putin pe partea de service unde de cele mai multe ori nu aleg solutiile optime

★★★☆☆
3 5 1
Personalul nu este specializat, nu sunt bine pregatiti, in special cei din service. Singurele solutii pe care le gasesc la probleme este inlocuirea pieselor...

★★★★☆
4 5 1
Gama variata de produse .

★★★★☆
4 5 1
Dispun de o gama variata de produse pentru orice ramura sportiva ; personal expert si amabili .

★★★☆☆
3 5 1
Gama variata de produse. Am achizitionat accesorii si piese de bicicleta si am fost in general multumit. Aveau niste petice pentru pana fara adeziv, foarte bune pe munte (dupa ce ai schimbat o camera, doua de rezerva, in caz ca mai faceai o alta pana o rezolvai rapid cu un astfel de petic) Din pacate nu mai au si nici nu mai aduc astfel de petice foarte simplu de pus.

★★★★★
5 5 1
Mi.au fost rezolvate bine si in timp util, toate problemele cu care m.am prezentat la ei.

★★★★☆
4 5 1
Am achizitionat accesorii si piese de bicicleta si am fost in general multumit de magazinele Decathlon. Un plus ar fi ca gasesti toate produsele pe site, precum si disponibilitatea lor in fiecare magazin.

★★★★☆
4 5 1
Gama variata de produse. Din pacate majoritatea produselor sunt de calitate slaba spre medie si foarte putine de calitate superioara. Gama B-Twin , din cate am experimentat pana acum, sunt produse de calitate medie la pret de produse de calitate slaba (am luat anvelope de la Btwin si o trusa foarte bine echipata cu scule de bicicleta la preturi foarte bune). Angajatii sunt foarte amabili si ofera sfaturi obiective.

★★★★★
5 5 1
Se misca foarte bine oamenii si au preturi accesibile. Daca se intampla sa ai nevoie de vreo piesa sunt sanse mari s-o aiba in magazin

★★★★★
5 5 1
Se misca foarte bine oamenii si au preturi accesibile. Daca se intampla sa ai nevoie de vreo piesa sunt sanse mari s-o aiba in magazin

★★★★☆
4 5 1
Un magazin foarte ok in ceea ce priveste raportul calitate/pret, am achizitionat de la ei o bicicleta Rock Rider 520. Bicicleta isi face treaba cu brio, dar am vut ceva probleme cu ea deoarece nu a fost reglata cum trebuia, baietii de acolo, cand am cumparat-o nu prea s-au straduit sa o regleze, si astfel schimbatoarele schimbau foarte prost, pocneau de fiecare data, iar uneori lantul sarea. Am sfarsit prin a-mi regla singur bicicleta folosind tutoriale de pe freerider si de pe youtube.

★★★★★
5 5 1
Un magazin foarte bun care oferă produse la preturi accesibile. Despre service nu pot spune încă nimic ca nu am avut treaba cu ei.

★★★★★
5 5 1
Am fost si am achitionat niste placute de frana de la ei(Decathlon Bv) - baietii sunt de treaba Cand am avut nevoie de o pompa de aer pentru furca sau o cheie, m-au ajutat fara niciun comentariu. Super ok per total.

★★★★★
5 5 1
De cand s-a deschis Decathlon-ul am fost un mare fan ala lor. Mi se pare ca au cel mai bun raport calitate pret si stau foarte bine si la partea de service biciclete. Si atat de multumit si entiziasmat am fost de produsele si serviciile lor, ca acum ceva timp le-am facut si un articol pe blogul meu - http://www.artistu.ro/sport/decathlon-nu-e-o-poveste/

★★★★☆
4 5 1
De obicei cumpar de la Dechatlon imbracaminte si accesorii,si sunt multumit de preturi.

★★★★★
5 5 1
Am cumparat bicicleta si accesotii de la ei (lumini ,lacat,bidon apa, echipament etc) si sunt multumit de raportul calitate pret.

★★★★★
5 5 1
Am achizitionat o bicicleta SH cu garantie decathlon. Fostul proprietar deja reclamase problem de functionare a franei fata, iar cand a sosit piesa m-a sunat, si baietii mi-au schimbato pe loc, in garantie. In paralel altcineva tot cu probleme de franare la o bicicleta, a schimbat toata bicicleta 🙂 avand optiunea de-a o inlocui cu un produs similar sau upgrade + diferenta. Personalul este foarte orientat catre client in general, dispus sa te ajute cu teste sau informatii in toate domeniile. Service-ul poate nu are cei mai experimentati si meticulosi angajati, dar e orecum normal la fluxul de client pe care il au. Prefera sa schimbe o piesa cu totul decat sa se complice cu operatiuni laborioase de detaliu pentru reparatie, iar asta e favorabil perioadei de garantie. Ca exemplu frana mea, cred ca situatia se rezolva cu o aerisire, dar asa, am o frana noua de la maneta pana la disc, si fct f bine acum.

★★★★★
5 5 1
Am achizitionat accesorii bicicleta din magazinul DECATHLON IULIU MANIU , proptitudine, rapiditate din partea personalului, calitate produse.

★★★★★
5 5 1
De cele mai multe ori din Decathlon imi cumpar echipamente de bicicleta. Sunt foarte multumit de raportul calitate/pret.
Decathlon Romania Nota: 4.2 / 5 din 25 pareri.
Nume
E-mail (nu se publica)
Nota
Parere

3 COMENTARII

  1. […] Articole similare:Magazin de biciclete Bike ShopMagazin de biciclete BikersTeamBikeSport […] FreeRider – Biciclete On Line […]

  2. Raport pret-calitate ok, ma refer mai mult la accesorii de biciclete, echipamente, imbracaminte. Nu am incercat atelierul de biciclete, deci nu am parere.

LĂSAȚI UN MESAJ