Acum citesti
Biciclop face angajări. Serioase!

Biciclop ne anunță că sunt pregătiți să recruteze mai mulți pasionați în echipa lor. Iar acesta nu poate fi decât un lucru minunat, ținând cont că nu mai puțin de 5 posturi sunt libere.

Cariere Biciclop

Vânzător fulltime

Vei face parte din echipa de 4 persoane a magazinului Biciclop, responsabila sa prezinte gama de produse (biciclete, accesorii, trotinete etc.) clientilor, sa inteleaga nevoile lor si sa ii determine sa cumpere produsul potrivit.

Asistent administrativ

Echipa Biciclop cauta Asistent Administrativ care sa isi foloseasca abilitatile pentru a organiza si gestiona tot ce tine de documente si dosare. Aceasta implica activitatile administrative ale magazinului, rapoarte si mentinerea relatiei si a corespondentei cu alte organizatii.

Online marketing specialist

Pentru aceasta pozitie, candidatul trebuie isi foloseasca abilitatile pentru a organiza si administra magazinul online, pentru a implementa campaniile de promovare (AdWords, Facebook, bannere) si a pregati newsletterul, alaturi de alte activitati conexe. Aceasta implica realizarea de campanii, monitorizarea lor, rapoarte si o continua adaptare pentru rezultate cat mai bune.

Asistent comercial

In acest caz trebuie sa iti folosesti abilitatile pentru a organiza magazinul, pentru a pregati produsele comandate si a receptiona marfurile. Aceasta implica asigurarea de sprijin constant personalului de la vanzare, lucrul cu marfa si capacitatea de a prezenta clientilor gama de produse.

Creator conținut

Creatorul de continut trebuie sa isi foloseasca abilitatile pentru a scrie articole pentru blog, comunicate de presa si alte materiale necesare. Aceasta implica cercetare de piata, cunoasterea ofertei de produse in domeniul bicicletelor si activitatilor companiei, cunoasterea nevoilor consumatorului si a principalelor elemente de creare continut atractiv si relevant pentru mediul online.

Toate informațiile pe biciclop.eu.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 19 =