Acum citesti
Dr. Bike – magazin de biciclete

logo_dr_bike_bucurestiDr. Bike

LOCALIZARE: Bucuresti, Sector 5, Grigore Taranu, Nr. 5, 44.433297,26.071235

TELEFON: 0722936779

PROGRAM: L-V 09:00-19:00 S 10:00 15:00

MARCI DISTRIBUITE: SANTA CRUZ, Stevens, Shockblaze, Sprint, Shimano, Sram, Ferrini, Focus, Univega, RockShox, Avid, ONEAL, BBB, XLC, WTB, KMC, HTI, SMP, DDK, DHS, Giyo, VP, Novatec, ZIPP, Truvativ, Trelock, Topeak, Tip Top, Rubena, Kenda, Continental, Remerx, Mavic, Bellelli, Fibrax, Dragon, etc.

BICICLETE IN RATE: Da prin sistemul oferit de Banca Transilvania
SERVICII REPARATII BICICLETE: da
BICICLETA POATE FI LASATA IN SERVICE PE PERIOADA REPARATIILOR: da
STOC PIESE DE SCHIMB: da
TIMP MEDIU DE ASTEPTARE: in functie de operatie
CONSULTANTA SI SFATURI IN DOMENIU: da
REVIZIE FURCI: da
REVIZIE AMORTIZOARE SPATE: da
CENTRAT ROTI: da
SPITARE ROTI: da
SPALARE SI CURATARE BICICLETA: da

Părerea ta este importantă pentru ceilalți potențiali clienți, așadar te rugăm să împarți cu restul lumii experiența ta cu acest magazin:

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”post” num=”100″ id=”69623″] [RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”post” id=”69623″] [RICH_REVIEWS_FORM category=”post” id=”69623″]
Vezi Comentarii (4)
  • Am fost astazi la acest magazin.

    Pe laga faptul ca mi s-a spus ferm ca bicicletele Shockblaze sunt germane, ceea ce a reiesit ca este fals dupa un search pe net, mi s-a refuzat vehement testarea bicicletei pe motivul ca „nu pot da asa la test biciclete ‘la oricine’ vrea sa testeze toate bicicletele”. Din pacate eu vroiam sa testez numai una.

    Le urez succes in business.

  • Am venit cu bicicleta la asamblat si reparat intr-o dupa-amiaza de miercuri. Mi-au spus ca intr-un scenariu optimist va fi gata vineri. Am ajuns luni la ei, mi-au zis ca o sa fie gata miercuri seara. Am revenit in consecinta joi la amiaza sa imi ridic bicicleta (fara vreun semn de la ei ca ar fi gata sau nu), iar o persoana de acolo pur si simplu s-a ratoit la mine ca „ce tot vin atata acolo, ca ma suna el cand e gata”. M-au sunat sambata, si mi-am ridicat bicicleta luni.
    Domnilor, dumneavoastra daca imi spuneati de la bun inceput ca este gata intr-o saptamana si jumatate, chiar nu era o problema – insa nu m-am asteptat la asemenea atitudine din partea dumneavoastra, mai ales ca dumneavoastra imi puteti spune cand este gata, nu eu!

  • Foarte neprofesionist! Nu recomand! Am programat o revizie completa si cand am ajuns surpriza:…nu se poate azi ca necesita timp, nici maine sau poimaine pt. ca…nu am avut concediu anul asta. Mergi linistit amice, sper sa stai mult si bine in concediu!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =