Moș Ion Roată – magazin de biciclete

0

Mos Ion Roata – Biciclete Felt

Adresa : mosionroata.ro

LOCALIZARE : Sos Stefan cel Mare, nr. 15, Sector 2 (intre IGP si Aleea Circului)

Telefon : 021 210.40.32

Program : Marti-Vineri 11.00-19.30, Sambata 10.00-17.00. Zilnic este pauza intre 13.30-14.00. Duminica si Luni magazinul este inchis

Marci distribuite: FELT, Vittoria, Geax si XLC, Catlike

Biciclete in rate: Da, detalii aici
Servicii reparatii biciclete/skiuri/placi snowboard: Da
Bicicleta poate fi lasata in service pe perioada reparatiilor: Da
Stoc piese de schimb: Da
Timp mediu de asteptare: In functie de interventie, se poate si pe loc dar si in cateva zile, dupa caz
Consultanta gratuita pentru upgrade de componente: Da
Revizie furci: RockShox, SR Suntour, Fox
Revizie amortizoare spate: Nu
Centrat roti: Da
Spitare roti: Da
Spalare si curatare bicicleta: Doar curatare in cazul reviziei integrale.

Părerea ta este importantă pentru ceilalți potențiali clienți, așadar te rugăm să împarți cu restul lumii experiența ta cu acest magazin:

★★★★★
5 5 1
Sunt aproape de mine, si trec pe acolo destul de des pentru diverse maruntisuri. Imi place nespus ca sunt comunicativi, si intotdeauna dispusi sa explice, sa arate, sa ofere solutii alternative, ceea ce imi permite sa invat, si astfel, data viitoare sa vin cu intrebari mai putin stupide 🙂

★★★★★
5 5 1
Am apelat la ei pentu service. Am sunat aproape de finalul programului, m-au asteptat sa ajung si am rezolvat problema pe loc, foarte rapid.

★★★★☆
4 5 1
Foarte aglomerati in general la service. Dar cu o oferta bogata de piese pentru toate buzunarele.

★★★★☆
4 5 1
Oameni de treaba, se poarta frumos cu clientii. Servicii foarte in regula. Ar prinde bine un pic mai multa diversitate la produse, dar per total, foarte ok magazinul.

★★★★☆
4 5 1
La anumite produse preturile sunt unflate, iar majoritatea reduceilor sunt facute din preturi crescute inainte(adica dintr-o reducere de 20% cu de fapt cred ca ramane 10%, daca nu mai putin)

★★★★★
5 5 1
Am cumparat o bicicleta Felt de la MosIonRoata. Comunicarea a fost foarte buna, am verificat stocul prin email cu reprezentantul magazinului, am stabilit ziua cand voi ridica bicicleta. Am mers in magazin si am gasit bicicleta montata, am primit indicatiile si informatiile necesare foarte prompt. De asemenea revizia ce a avut loc la o luna distanta a fost executata rapid si in termenul convenit. Servicii de calitate la Mos Ion Roata.

★★★★★
5 5 1
Am fost la service si baiatul de acolo era foarte priceput si se misca foarte repede. Mi-a rezolvat problema pe loc, desi nu ma asteptam sa fie atat de rapid.

★★★☆☆
3 5 1
Amabili, dar cam putina interactiune cu clientul, probabil datorita numarului mare de solicitari, sau am nimerit eu o zi mai aglomerata. Multe piese si accesorii si diversitate in ceea ce privesc bicicletele - MTB/Road
Moș Ion Roată - magazin de biciclete Nota: 4.3 / 5 din 8 pareri.
Nume
E-mail (nu se publica)
Nota
Parere

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ