Planet Bike – magazin de biciclete

0

Denumire: PlanetBike

Adresă: planetbike.ro

Localizare: Magazin si service PlanetBike / AceOfSpanners, Brasov, str Nicolae Titulescu nr 2, 500010.

Telefon: 0746 017 377
Service: 0728 134 835
Program: Luni – Vineri: 10:18
Sâmbătă: 10:13

Marci distribuite: Transition Bikes, Sunn, Trek, Marin Bikes, KTM, Focus, Sprint, Fox Head Schwalbe, Continental, Maxxis, Kenda, Stans, Shimano, Sram, RockShox, Fox Racing Shox, BikeFun, WD-40, Brunox, SKS, Novatec, AbsolutBlack, Funn, Reverse Components, SXT

Biciclete in rate: DA
Servicii reparatii biciclete: DA
Bicicleta poate fi lasata in service pe perioada reparatiilor: DA
Stoc piese de schimb: DA
Timp mediu de asteptare: 1-7 ZILE
Consultanta si sfaturi in domeniu: DA
Revizie furci si amortizoare: DA
Centrat roti: DA
Spitare roti: DA
Spalare si curatare bicicleta: NU

★★★★★
5 5 1
Site-ul e super bine conceput chiar e pe gustul meu ca sa zic asa, iar shopul nou arata genial. Singurul loc unde am gasit echipament fox de calitate si pe langa asta o groaza de bunataturi pentru bike. Cel mai dotat si profesionist service pe care l-am intalnit. In rest personalul e super prietenos cu vibe mega misto.

★★★★★
5 5 1
Personal imi place cum este site-ul construit, modul in care toate produsele sunt afisate in pagina .Plus modul in care personalul se comporta cu tine este unul super prietenos, totul in magazin este frumos aranjat si curat, este foarte bine organizat. #BigLike

★★★★★
5 5 1
Am cumparat prima bicicleta de la ei si ma declar multumit. Mai ales ca service-ul este de top. Voi reveni cu siguranta!

★★☆☆☆
2 5 1
foarte agresiva conceptia sitului! nu pot sa rasfoiesc oferta de biciclete decat daca inghit un abonament la newsletter-ul firmei!!!??? tot marlania neaosa?! normal, ca vanzatori, trebuie sa respecte dreptul meu de a alege, altfel inseamna ca lucreaza la fel si cu produsele oferite!
Planet Bike - magazin de biciclete Nota: 4.2 / 5 din 4 pareri.
Nume
E-mail (nu se publica)
Nota
Parere

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ