Surmont.ro – magazin biciclete

3

logo_surmontSurmont – The Bike Shop

Adresa : www.surmont.ro

Date de contact : Str. Poiana Narciselor nr. 16, Sector 1, Bucuresti
Telefon : 0728 94 94 94

Părerea ta este importantă pentru ceilalți potențiali clienți, așadar te rugăm să împarți cu restul lumii experiența ta cu acest magazin:

★★★★★
5 5 1
De treaba oamenii, prietenosi, vb frumos, genereaza o stare de bine, politicosi si educati cu clientul, vand produse de calitate, printre cei mai profi din oras, tot respectul!

★★★★★
5 5 1
super de treabă !fac reduceri ! mi-au dat bicla în probe fără să ne cunoaștem ! cred că am(aveam) față de ciclist ! Recomand !!!

★☆☆☆☆
1 5 1
Am facut pana pe Calea Victoriei, foarte aproape de magazinul lor. Am mers la ei. Mai intai m-a certat baiatul de la service ca am bicicleta murdara si ca n-ar trebui sa ma primeasca, dar treaca de la el, face o exceptie ca am pana. Mi-a schimbat camera si am facut pana din nou dupa 2 km. Am schimbat-o eu, din nou si n-am mai facut 3 luni.
Surmont.ro - magazin biciclete Nota: 3.6 / 5 din 3 pareri.
Nume
E-mail (nu se publica)
Nota
Parere

3 COMENTARII

  1. Am cumpărat in timp 2 biciclete de la ei, prima dată ca incepator, apoi cu ceva mai multe cunoștințe si pretenții. De fiecare dată s-au comportat impecabil, au avut răbdare să răspundă la întrebări, desi eram in extra sezon au scos din magazie(curățat, reglat) bicicleta pe mai multe marimi pentru a le putea proba. La final, chiar s-au oferit sa-mi împrumute niște pedale din moment ce tot echipamentul meu era pus la păstrare.

LĂSAȚI UN MESAJ