A journey beyond II

0

În 2014, Marc Maurer a pornit din orașul său Cologne, Germania și a pedalat tot drumul până în Istambul, Turcia. I-a placut atât de mult încât când a ajuns a decis să-și anuleze biletul de avion pentru retur și să se întoarcă tot pe bicicletă.

Cum pasiunea este mare, în 2017 Marc s-a dus în Dushanbe, Tajikistan, pentru a pedala în Asia Centrală. A ajuns astfel cu bicicleta pe drumurile prăfuite spre Bishkek, Kyrgyzstan. În tura asta Marc a pedalat 3.500 km care au însemnat nu mai puțin de 50.000 m diferență de nivel.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCâmpina Open MTB: Am rupt lanţul slăbiciunilor şi am ajuns pe podium!
Articolul următorRitchey Ultra revine în 2019 ca model 27.5+/29 de trail
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ