Acea tură epică, te-ai gândit unde ai vrea s-o faci pe bicicletă?

0

Dragi bicicliști și bicicliste. Pentru azi la rubrica Video avem ceva mai mult decât special pentru voi. V-am lăsat aici, pentru vineri seara, ceva care să vă duca cu gândul spre zăvoi. Urmăriți cu atenție clipurile astea trei și poate ajungeți chiar la Făurei.

Pe lângă imaginile cinematice pentru care, pur și simplu nu avem cuvinte să le descriem, ascultați-l cu atenție pe narator. Versuri despre bicicletă, de care ți-a fost dor. (foto Bruno Long)

“Hello dear friends, and welcome back
To a place where colors emerge from black
Another chapter from our little DreamRide
So take a minute to enjoy. Set your work aside

We’ve traveled quite far, across ocean and land
To make something unique, something wild and grand
Steaming volcanoes and hot lava flows
Places with magic, where time simply slows

Sit back and relax. Let your dreams run free
Create anything that your mind wants to see!
But until you’re able to cut loose and explore
We invite you to join us on our journey, once more.”

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentExperiența Mitas 4 Islands 2018
Articolul următorBikeathon prezintă detalii pentru traseul de 70 km și anunță proba destinată utilizatorilor de scaune rulante și handbike
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ