Aventură „gravel” în Scoția

0

Știm bine cât de pitorească este zona rurală a Scoției. Dacă prinzi și vreme bună și ești pe bicicletă, poți spune că ești în paradis. Iată o excursie de bikepacking de 160 km pe biciclete gravel, în care cei 3 prieteni din clip au urcat nu mai puțin de 4300 m.

(foto Jim Cossey)

În Scoția există acele „bothy” cărora noi le-am spune „refugii”. Practic mici căsuțe fără drum de acces, construite în mijlocul pustietății în care te poți refugia pe timpul nopții sau pe vreme rea. Clipul de față este și despre farmecul acestor refugii bothy.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoutățile etapei întâi CNE2019 – Mehedinți Enduro
Articolul următorContinental GrandPrix 5000 TL 700x25mm (2019)
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ