Cățărare Tre Cime di Lavaredo – Dolomiți

0

Vedem că destinațiile externe devin din ce în ce mai populare așa că acum, în plin sezon de bicicletă, îți recomandăm cățărarea spre Tre Cime di Lavaredo și cabana Auronzo din Dolomiți, Italia.

Cățărarea spre Tre Cime, deși nu este lungă, cu o distanță de doar 7,5 km, nu este totuși pentru oricine. Folosită pentru prima oară în 1967 la Turul Italiei, urcarea are o rampă medie de 7,9% și maximă de 16%. Dacă te încumeți s-o faci, ia-o pe îndelete, nu te grăbi și bucură-te de peisaj. Finalul este apoteotic, cu o rampă constantă de peste 15%! Partea bună este că sus te așteaptă refugiul Auronzo, în realitate cabană în toată regula, unde poți mânca și bea pe săturate.

  • Start: Misurina
  • Lungime: 7.5km
  • Finiș la: 2.333 m
  • Diferență de nivel: 581 m
  • Rampă medie: 7,9 %
  • Rampă maximă: 16 %

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUn nou lacăt cu amprentă, de la Masterlock
Articolul următorKona a lansat modelul de trail din carbon Process 134
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ