Cum să faci un desert sănătos pentru cicliști

0

Noi bicicliștii suntem înnebuniți după mâncare sănătoasă, corect? Nu punem gura pe nimic cu E-uri, grăsimi, maioneze și alte ciudățenii. Mulți suntem vegetarieni sau vegani devenind astfel și mai puri. Ei bine nu-i chiar așa. Nu sunt rare situațiile când după o tură mai serioasă să ne oprim fix la shaorma din colț pentru una mică/mare „cu-de-toate”. Atâta vreme cât pentru noi bicicleta este doar o pasiune, câteva excese sunt în regulă. Însă când pasiunea devine mai serioasă, când bicicleta aproape că devine meserie, trebuie să fii din ce în ce mai atent la ce mănânci. Nu de alta, dar strici tot antrenamentul pe care l-ai făcut.

Cycling Weekly ne recomandă o rețetă pentru un desert sănătos. Ei spun că este un desert pentru lunile de iarnă, însă trebuie să meargă și vara, chiar dacă știm de la domnul Președinte, că „vara nu-i ca iarna”. Sau era invers?

Iată rețeta pentru patru persoane, pentru o budincă din orez și câteva fructe speciale:

  • 100 gr orez basmati (cu bob lung)
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 2 lingurițe miere
  • 1 bețigaș vanilie (sau esență de vanilie)
  • 1 ananas
  • 2 fructe maracuja (fructul pasiunii)
  • 1 mango
  • Coajă de lime rasă

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRocky Mountain a prezentat noul Altitude, compatibil Fox Live
Articolul următorCushCore, sistem intern de protecție pentru jantă și anvelopă
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ