Desfăcătorul de bere WiseCracker pentru biciclete

1

Te-ai aflat vreodată în situaţia „penibilă” de a nu a avea cu ce să-ţi deschizi berea sau să nu o poţi deschide suficient de repede după ce ai terminat tura de bicicletă? Ei bine acum poţi sta liniştit pentru ca vei fi salvat de cei de la Ahrens Bicycles care au lansat desfăcătorul de capace WiseCracker. Acesta se instalează în locul unuia din distanţierele de la ghidon. Aşa că, de ce să-ţi pui nişte distanţiere banale când poţi avea un WiseCracker cu ajutorul căruia poţi savura o super bere rece?

Desfacatorul de bere WiseCracker

În plus, după tură, când eşti obosit şi nu te mai poţi concentra sau te grăbeşti să-ţi desfaci berea, nu trebuie să mai cauţi la terasă sau pe inelul de chei când poţi transforma practic întreaga bicicletă într-un desfăcător imens de bere…

[youtube id=”LwiIm4Qs4xs” width=”600″ height=”350″]

Spor la ture şi nu uitaţi, mersul pe bicicletă este la fel ca şi condusul maşinii. Alcoolul şi mersul pe bicicletă nu fac casă bună!

Desfacatorul de bere WiseCracker variante culori

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentÎn viteză cu Vincent Pernin & Quentin Chanudet
Articolul următorPe traseul Red Bull MoonTimeBike cu Daniel Roșioru
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ