Editul oficial al DarkFEST 2019 s-a lansat și este peste așteptări!

0

Creat și găzduit de Sam Reynolds, DarkFEST reușește să construiască din nou cel mai mare playground de MTB, de data aceasta în Stellenbosch, Cape Town, Africa de Sud. DarkFEST face parte din seriile FEST unde comunitatea de freeride a dezvoltat evenimente facute de rideri, care au ca scop promovarea stilului, flowului și amplitudinii.

#QUICK FACTS

Dirt: 220 cubic tonnes pentru a construi linia de la DarkFEST
Build time: 3 săptămâni
Biggest jumps:
The Beast: 27m  | The Step-Up: 18m  | The Rocket Launcher: 20m
Digger loader hours: 270 ore

DarkFEST 2019 a fost a hell of a ride! Praful s-a lăsat peste încă un eveniment reușit. Au promis cele mai mari sărituri și nu au dezamăgit. De la preview-ul traseului la dublu flipul nebun a lui Adolf Silva la steezeul nemaivăzut al lui Nico Vink, DarkFEST a fost bolts!!

Fii cu ochii pe hastagurile #MonsterEnergy #DarkFEST și #FESTseries pentru updates.
Foto: Ale Di Lullo, Syo van Vliet, McLachlan, Eric Palmer

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAkos Istvandi, primul posesor de Santa Cruz V10 29er din România, despre noua bicicletă
Articolul următorRomet Rambler R9.1 (2019)
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ