Max Fredriksson – PowerPlace

0

Max Fredriksson este unul din cei mai buni rideri de slopestyle din FMB World Tour. După ce a terminat pe locul 2 în 2016 la FMB Diamond Series, Max și-a dorit să revină pentru a cuceri locul întâi. Însă o serie de accidentări l-a determinat să-și încheie mai devreme sezonul 2017. Odată recuperat după fractura de claviculă avută la Joyride, Max a vrut să recupereze timpul pe care nu l-a petrecut pe bicicletă. Așa că împreună cu prietenul său din copilărie Andreas, a dat o fugă până la Järvsö Bike Park. Rezultatul este PowerPlace. (foto Rasoulution)

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPrim contact: hărțile Trasee Cicloturistice în Munții Banatului și drumeție în Munții Cernei – Mehedinți
Articolul următorMăcin Mountain Fun introduce în premieră în România, categoria e-Bike
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ