Acum citesti
On a Mission – Alpine MTB Radventure 2017

Road trip-ul “On a Mission” a fost combinația perfectă între mtb, mâncare tradițională, prieteni și peisaje incredibile în cele mai frumoase culori ale toamnei. On a Mission a fost un concurs, iar câștigătorii au putut testat bicicletele electrice Specialized for BMW Turbo Levo, în Garmisch-Partenkirchen, Germania. De asemenea s-au dat la maxim pe trailurile Bike Republic din Sölden, dar au pedalat și prin St.Moritz, Elvetia.

On a Mission s-a desfășurat întreaga vară și a însemnat trei misiuni. Toată treaba a început cu Martin Söderström a cărui misiune a fost să aleagă trei bike parcuri la care să se poată ajunge într-un weekend. Astfel, grupul a ajuns în Bikepark Königsberg, Bikepark Planai și Saalbach Hinterglemm.

A doua misiune i-a fost dată lui Hannah Barnes. Ea a trebuit să pedaleze prin trei țări într-un singur weekend, destinațiile fiind Austria, Italia și Elveția.

Ultima misiune a fost îndreptată spre toți entuziaștii care s-au înscris la concurs. Ei trebuiau să plece într-o tură de 20 km și 1000 m diferență de nivel. De-a lungul turei trebuiau să facă poze, iar pe cea mai bună să o trimită la concurs. Câștigătoare a fost Kelly Jayne Emmerson din Anglia.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − nine =