Toată lumea este în Lenzerheide!

0

65.000 spectatori! Campionatele Mondiale UCI MTB de anul trecut au depăşit toate recordurile. 11 luni mai târziu cei mai buni atleţi se vor întoarce în Elveţia pentru a 9a rundă a Mercedes-Benz UCI Mountain Bike World Cup.

Şi cei de la DH şi cei de la XC se vor lupta la poalelele munţilor Rothorn între 9 şi 11 august. Evenimentul este vital nu doar pentru toţi concurenţii în privinţa punctelor de Cupă Mondială ci marchează şi ultimul eveniment pe pământ european, înainte ca „distracţia” să se mute peste ocean.

Cupa Mondială din Lenzerheide va fi o repetiţie pentru Rachel Atherton (GBR), Loic Bruni (FRA), Kate Courtney (USA) şi eroul local Nino Schurter (SUI) pentru Campionatele Mondiale UCI din Canada. La ce acţiune se anunţă, nu ar fi nicio supriză dacă străzile şi oraşele ar deveni pustii. (foto Piotr Staron)

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMaratonul Vinului – anul acesta cu noroi
Articolul următorShimano Tiagra a primit noi manete, etrieri precum și noi rapoarte
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ