Acum citesti
Traseul de mtb Swiss Alpine #1

Când ai timp, îți recomandăm să dai o fugă în Elveția pentru o tură epică de mtb de 16 zile!! Traseul numărul 1 Swiss Alpine străbate țara de la est la vest pe o distanță de 668 km acumulând nu mai puțin de 22.700 m diferență de nivel.

Altitudinea maximă la care vei ajunge cu bicicleta este 2488 m. În cele peste 2 săptămâni de mtb adevărat vei avea totul, de la asfalt la drumuri forestiere, poteci și drumuri romane. Atenție! Traseul este considerat “difficult ” 😉

Vezi Comentarii (2)
  • Salut,
    Foarte frumos.. ma gandesc serios sa il fac anul viitor.
    Totusi raman cateva intrebari „administrative”:
    1. Trebuie luat cortul in spate ? ( sacul de dormit oricum il pot lua)..
    2. Cat „bagaj” as putea sa pun pe un hardtail – sa spunem ca as monta un portbagaj gen „tija prinsa de seat tube” ( cam 4-5 kg ?) nu e problema ca nu as putea sa il car, e vorba de dificultatea traseului ..
    Lant intins si multumim de filmulet 🙂

    Eduard Bivol

    • Salut,
      Elvetienii recomanda bikepacking https://www.bikepack-switzerland.com/en/what-is-bikepacking/
      Pentru cort, e de preferat sa fie impartit la 2 persoane pentru a fi mai usor de transportat
      Cat priveste bagajul, un hardtail poate cara mult peste 4-5 kg insa pe un portbagaj clasic instalat pe cadrul bicicletei nu pe tija de sa
      In varianta „light” eu as face tura asta cu 3 optiuni in care sa-mi pun bagajele: un rucsac de 17-25L, un cobur instalat sub sa si inca unul la ghidon. Fara cort, cu cazare la pensiuni.
      In varianta clasica, as face tura cu porthagaj normal pe spate in care pun doi coburi mari in care poti pune tot. Deasupra poti pune inclusiv cortul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =