Acum citesti
Video: Downhill la lumina… dronei cu Loic Bruni

Iată încă ceva interesant de la RedBull! Rider-ul francez de DH Loic Bruni este considerat unul dintre cei mai rapizi și curajoși din Cupa Mondială. Spre deosebire însă de competitorii săi care se filmează făcând tot felul de trick-uri în timpul liber, Bruni are un stil mai clasic și încearcă mereu să găsească metode originale de a-și prezenta pasiunea pentru downhill. Împreună cu RedBull Franța și regizorul Hadrien Picard, el a decis să filmeze noaptea pentru o perspectivă originală, iluminat doar de sus cu ajutorul unei drone cu LED-uri care îl urmărește în jos pe munte. Bruni spune că nu a fost ușor deoarece, deși cunoaște poteca la perfecție, lumina artificială crea tot felul de umbre. În filmare însă nu prea se văd ezitările…

Proiectul RedBull Night Chase îl prezintă pe Loic Bruni antrenându-se la ora 3 dimineața pe traseul său de acasă din Mandelieu, după ideea ”De ce să încerci ceva nou și îndrăzneț ziua când ai putea să te dai la lumina dronei, sub clar de lună?” Timp de 3 nopți Bruni, Picard și echipa lor au muncit din greu pentru a reuși să facă să iasă filmarea și în același timp Bruni să aibă suficientă lumină pe traseu.

Până la urmă au reușit, atât filmarea cât și Bruni care s-a descurcat pe potecă printre umbre. Totuși el recunoaște că uneori a fost destul de periculos.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 11 =