Acum citesti
Rutieri români la deschiderea sezonului de șosea din Italia

Primele curse de șosea din Europa, parte a noului sezon, încep să răsară, iar proxima reuniune va avea loc în Italia, cu ocazia Gran Premio Costa degli Etruschi, aflată la cea de-a 20-a ediție. La startul întrecerii se vor afla 21 de echipe, printre care și cele pentru care concurează Serghei Țvetcov, Zoltan Sipoș și Eduard Grosu.

04-02-2012

Cursa de 190,6 kilometri încadrată în categoria UCI 1.1 va avea loc duminică, 8 februarie, iar dintre echipele de World Tour, doar Lampre-Merida va bifa prezența. Cu toate acestea, echipele UCI Pro Continental vor veni cu ambiții mari pe coasta de vest a Italiei, de exemplu Southeast Pro Cycling Team avându-i în componență pe câștigătorul en-titre al cursei Simone Ponzi și pe cvintuplul câștigător al acesteia, Alessandro Petacchi.

De asemenea, Nippo-Vini Fantini, Androni Giocattoli și Utensilnord se vor alinia la startul cursei, toate trei echipele incluzându-i în loturile lor pe rutierii români din componență, Eduard Grosu, Serghei Țvetcov, respectiv Zoltan Sipoș.

Articolul complet poate fi citit pe Velo Cafe

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 4 =