Închiriază o bicicletă electrică la munte de la 64 lei/zi

3

Dacă te-ai decis că este momentul să trăiești experiența pe munte cu o bicicletă electrică sau pur și simplu vrei să parcurgi trasee mai lungi cu un efort mai redus, atunci ai nimerit bine. FreeRider îți pune la dispoziție bicicletele electrice Haibike, model 2018 (hardtail sau full-suspension), de închiriat, cu un cost ce începe de la doar 64 de lei/zi (ofertă pentru grup de 6 sau 7 persoane, în timpul săptămânii), cost similar cu cel al unei biciclete non-electrice. Mai jos poți consulta toate costurile, fie că este vorba doar de închiriere biciclete, fie că vrei și cazare cu mic dejun gratuit.

NOU! – de luni până joi ai discount de 10-25% din prețurile menționate mai jos.

PACHET PENTRU FAMILIE (doi adulți și un copil): 3 BICICLETE ELECTRICE, 300 DE LEI/ZI (bicicleta pentru copil are cadru de 15.5 inch și roți 27.5 inch, de aceea o recomandăm copiilor de peste 11-12 ani, înălțimea minimă 1.60m). Prețuri speciale și pentru cazare.

PACHET PENTRU GRUPURI (preț de weekend, fără cazare):

6 sau 7 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 80 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: discount 20%, adică 64 de lei/bicicletă/zi

5 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 90 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: discount 18%, adică 73 de lei/bicicletă/zi

4 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 100 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: discount de 16%, adică 84 de lei/bicicletă/zi

3 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 110 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: discount de 14%, adică 94 lei/bicicletă/zi

2 BICICLETE ELECTRICE:
Preț de weekend: 120 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: discount de 12%, adică 105 lei/bicicletă/zi

Preț pentru o singură persoană:

1 BICICLETĂ ELECTRICĂ:
Preț de weekend: 130 lei/bicicletă/zi
Preț în timpul săptămânii: discount 10%, adică 115 lei/bicicletă/zi

Prețuri speciale și pentru cazare în cazul grupurilor mai mari. Mic dejun inclus, oferit din partea casei, pentru cei care se cazează.

Ce dimensiuni de cadre sunt disponibile pentru bicicletele electrice?

2 biciclete Haibike Sduro HardSeven 2018, roți 27.5 inch, dimensiunea 40cm (S) – pentru persoane cu înălțimea între 1.60m și 1.75m sau copii (minim 1.60m). Foto:

bicicleta electrica de inchiriat haibike sduro hardseven 20181 bicicletă Haibike Sduro HardNine 2018, roți 29 inch, dimensiunea 45cm (M) – pentru persoane cu înălțimea între 1.70m și 1.85m
1 bicicletă Haibike Sduro HardNine 2018, cu roți 29 inch, dimensiunea 50cm (L) – pentru persoane cu înălțimea între 1.80m și 1.95m – Foto:

bicicleta electrica de inchiriat haibike sduro hardnine 20181 bicicletă Haibike Sduro FullSeven 2018 (full-suspension), cu roți 27.5 inch, dimensiunea 45 cm (M) – pentru persoane cu înălțimea între 1.65m și 1.80m. Foto:

bicicleta electrica de inchiriat haibike sduro fullseven 20181 bicicletă Haibike Sduro FullNine 2018 (full-suspension), cu roți 29 inch, dimensiunea 45cm (M) – pentru persoane cu înălțimea între 1.70 și 1.85m. Foto:

bicicleta electrica de inchiriat haibike sduro fullnine 2018
1 bicicletă Habike Xduro HardSeven 2017, cu roți 27plus, dimensiunea 45cm (M) – pentru persoane cu înălțimea între 1.65m și 1.80m – prețul pentru închirierea acestei biciclete, fiind vorba despre un model superior, este cu 20% mai mare decât în cazul celorlalte modele. Foto:

bicicleta electrica de inchiriat

Ce specificații tehnice au bicicletele?

Acestea sunt dotate cu motoare Yamaha, de 250W (puterea maximă reglementată de UE), cuplu de 70Nm și te susțin până la o viteză maximă de 25 km/h. Pe bicicleta electrică pedalezi la fel ca pe o bicicletă obișnuită, doar că motorul te susține la pedalat, cu moduri diverse de putere. Dacă nu știi exact ce este o bicicletă electrică poți citi aici. Acumulatorul este cel mai mare disponibil, de 500Wh și-ți va ajunge în medie pentru 30-40 de km cu o diferență de nivel între 1.000 și 1.400 metri.

De unde se pot închiria bicicletele electrice?

Suntem localizați în zona Câmpulung Muscel, renumită pentru traseele sale superbe, adresate atât începătorilor cât și avansaților. Dacă nu dorești să pedalezi pe aici ci prin alte zone apropiate, ești liber să o faci, atâta timp cât returnezi bicicletele în termenii stabiliți. Dacă dorești transport către anumite zone din apropiere, acesta poate fi asigurat, dar trebuie să ne precizezi (exemple: Leaota, Dâmbovicioara, Cheile Grădiștei etc.)

Câmpunung Muscel oferă o varietate uriașă de trasee.

Ce pot să văd în zonă?

Zona Câmpulung Muscel este una extrem de diversă și de veche. Poți începe cu Castrul Roman de la Jidova pentru a te întoarce cu 2000 de ani în urmă, biserica Negru Vodă, Mățăul – cel mai înalt deal din România, Barajul Râușor, cariera de piatra Mateiaș și Mausoleul Mateiaș și poți continua pe munte până pe culmile Iezerului, la peste 2.100 de metri altitudine, pe trasee tehnice amenajate sau forestiere simple, pe marginea râurilor. Totul depinde de tine, noi te sfătuim cu mare drag.

Pe ce trasee voi pedala dacă închiriez bicicleta?

Ai libertatea totală de a alege: mai simple, intermediare sau mai complexe. Noi îți dăm toate detaliile și indicațiile.

Dacă vreau să înnoptez?

Este posibil să înnoptezi în vila noastră. La costul închirierii bicicletei mai adaugă 70 de lei (preț valabil în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, preț per persoană) sau 50 de lei (preț valabil în zilele de luni, marți, miercuri și joi, preț per persoană) și primești alături de cazare și micul dejun din partea casei.

Dacă vreau să mă ghideze cineva în tură?

Este posibil, dar trebuie să ne specifici ca să fim siguri că există o persoană disponibilă.

Dacă mă pierd sau rămân fără acumulator?

Poți pedala pe bicicleta electrică fără probleme chiar dacă rămâi fără energie în acumulator. Dacă nu vrei să faci deloc efort, venim și te recuperăm cu un 4×4 cu remorcă (până la 6 persoane maxim).

Câte și ce biciclete sunt disponibile?

7 biciclete, cu roți de 27.5, 27 plus sau 29 de inch, cu diferite dimensiuni, de la 15.5 la 20 de inch. Bicicletele pe care le folosim sunt Haibike, modele 2018, cu motoare Yamaha sau Bosch de 250W, care te pot susține până la o viteză de 25 km/h.

Se plătește și garanție?

Da, valoarea garanției este de 200 de lei, dar aceasta se va returna când te întorci cu bicicleta. Daunele produse bicicletelor se vor regla conform celor menționate în contract, dacă suma daunelor depășește suma depusă ca garanție. Deși, până în prezent, nu a fost cazul.

Da, vreau, ce trebuie să fac?

Trimite-ne un mail pe echipa@freerider.ro și noi îți dăm toate detaliile necesare. Nu uita să incluzi și numărul de telefon!

Unde ne găsești? Atenție: pentru că nu suntem permanent la locație, te rugăm să ne contactezi înainte de a ne vizita. Mulțumiri!

3 COMENTARII

  1. Salutam,
    Interesanta experienta cu e-bike. Servciile OK. Oamenii profii. Trasee din abundenta.
    Ne vedem la “Lupii Dacilor”.
    Multumesc de experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ