Acum citesti
FreeRider te scoate cu bicicleta la munte

FreeRider ofera in 2023 mai multe servicii legate de plimbari cu bicicleta, coaching pentru cei care practica MTB-ul, ture cu bicicletele electrice si serviciile de inchirieri biciclete.

1.Te invităm la munte în zona Câmpulung Muscel pentru a ne plimba împreună cu biciclete electrice.
2.Poți veni cu bicicleta ta electrică sau poți veni fără și îți oferim noi o bicicletă electrică.
3.Cazarea este inclusă în pachet.
4.Poți închiria doar bicicleta electrică dacă dorești (Pachetul 3), fără să ne plimbăm împreună.
5.La turele de weekend, îți explicăm și noțiuni de pedalat, precum poziția corectă pe bicicletă, abordarea virajelor, etc.
6.Extra, poți opta chiar și pentru un curs consistent de mecanică.

Toate detaliile însă, le găsești în textul de mai jos:

În 2016 a debutat în forță proiectul FreeRider te scoate cu bicicleta la munte!, iar succesul a fost peste așteptări. Mulți ne-au vizitat pentru a ne cunoaște, pentru a pedala pe trasee de vis și nu în ultimul rând, pentru a pleca cu mai multă experiență de aici. Așadar, toate aceste întâmplări ne-au dat un puternic imbold de a îmbunătăți ceea ce ofeream până în prezent, dar și de a oferi oportunități noi de distracție. Căci oricum ai privi, aici este vorba doar despre distracție pură și voie bună!

Pentru cei care nu sunt la curent, foarte pe scurt, FreeRider oferă mai multe pachete de distracție, pe biciclete, pentru weekend sau pentru cursul săptămânii, pe cele mai frumoase trasee din zona Câmpulung Muscel, amplasat central în România, la o distanță de doar 160km de București, 80km de Brașov sau 160km de Sibiu. Cazarea și micul dejun sunt incluse în costul oricăruia din pachete, iar în funcție de varianta pe care o alegi, unul dintre membri echipei FreeRider te va însoți cu mare plăcere în ture. În weekend-uri, acțiunea se desfășoară pe parcursul a 3 zile, de vineri până duminică, iar în timpul săptămânii, se stabilește de comun acord perioada exactă.

Totodată, dacă nu vrei să te însoțim, poți închiria oricând o bicicletă electrică cu tot cu cazare. Mai mult decât atât, îți oferim și posibilitatea unui pick-up service, adică venim cu mașina cu remorcă după tine și prietenii tăi în caz că ați obosit.

De reținut: în curte, totul este gândit pentru bicicliști! De la spălătorie, în care-ți punem la dispoziție soluții de curățare de calitate, până la pump-track, de la spațiul de exersat skill-urile până la trusele de scule și stativul pentru reglat bicicleta, absolut totul este pus la punct și gratuit, astfel încât să-ți ofere o porție serioasă de distracție cât timp nu ești în tură! Gratuite sunt de asemenea și sfaturile! Ne poți întreba orice și poți obține răspunsuri direct de la sursă. Doar ne ocupăm de biciclete de mai bine de 20 de ani.

Iar pentru că invitații ne sunt mereu dragi, îți oferim și sfaturi despre poziția corectă pe bicicletă, abordarea secțiunilor tehnice de pe traseu, abordarea urcărilor sau chiar workshop-uri care te vor învăța să-ți întreții și reglezi singur bicicleta.

Anul acesta avem 2 pachete la dispoziție, iar mai jos le poți consulta pe rând:

Pachetul 1: FreeRider Muscel On E-Bike, cu biciclete electrice Haibike 2022/2023

Împreună cu producătorul Haibike, oferim serviciul FreeRider Muscel On E-Bike. Tot ce trebuie să faci este doar să-ți iei casca și să ajungi aici, iar mai departe, ne ocupăm noi. Dacă nu ai una, îți închiriem cu mare drag.

Îți punem la dispoziție biciclete electrice, pe care vei putea pedala lejer către cele mai înalte culmi ale Muscelului și nu numai. Micul dejun în regim catering și cazarea sunt incluse în cost. De asemenea, unul dintre membri echipei FreeRider te va însoți în tură!

Pe ce biciclete pedalăm? Electrice?

Bicicletele sunt hardtail-uri Haibike cu motoare Yamaha, frâne pe disc și furci cu amortizor. Acestea oferă multiple niveluri de asistență (sau se poate deconecta complet dacă vrei să pedalezi cu propriile picioare). Ce presupune asistența? Un e-bike nu este o motocicletă. Prin urmare, nu ai la dispoziție o accelerație pe ghidon. Trebuie să procedezi la fel ca în cazul unei biciclete obișnuite, adică să pedalezi, însă în funcție de nivelul de asistență ales (de la Eco la Turbo), pedalatul va fi mai greu sau mai simplu. Modul Eco este suficient chiar și pentru cei mai puțin antrenați dintre voi, însă cei care nu vor să simtă deloc efortul, pot alege nivelul 3 sau 4 de asistență. Autonomia acumulatorului scade pe măsură ce crești nivelul de asistență.

Care sunt traseele?

În fiecare zi, de vineri până duminică, vom avea trasee de dificultate ușoară spre medie (dacă se poate spune asta pentru o bicicletă electrică). Vom pedala în principal aproximativ 30-35 de km cu 1.000-1.200 de metri diferență de nivel, adică atât cât ar trebui să ajungă acumulatorul.

Avem două tipuri de trasee: pentru cei cu adevărat novici, care nu au experiență pe munte și pentru care vom alege trasee pe asfalt și macadam fără niciun element tehnic și trasee de dificultate medie, dar care pot fi parcurse de cei cu experiență mai puțină. Participarea la turele dificile se face exclusiv pe bază de invitație.

Care sunt prețurile?

Costul este de 890 lei de persoană, pentru 3 zile, cu ghid, training de bază și cazare.. De asemenea, bicicletele le spălăm și le gresăm noi. Între timp, tu te poți distra în curte pe pumptrack cu bicicleta pe care ți-o punem gratuit la dispoziție, poți face un grătar sau poți sta tolănit într-un hamac, cum preferi.

Dacă vii cu propria bicicletă electrică, costul este de 690 de lei.

Pentru rezervare, este necesară plata unui avans de 150 de lei.

În caz de vreme nefavorabilă (cod galben/portocaliu/roșu emis de ANM), tura poate fi amânată sau anulată, în acest caz avansul fiind returnat. În caz de neprezentare sau orice alt motiv, avansul nu mai poate fi returnat, dar poate fi folosit cu proximă ocazie când vii la noi.

Pentru închirierea bicicletelor se semnează un contract de închiriere.

Ce mâncăm?

Dimineața se poate comanda micul dejun de la restaurant, masa de prânz o organizăm pe drum și va consta fie în sandwich-uri dacă mergem pe munte, fie într-o oprire la restaurant dacă rămânem pe forestiere sau prin sate. Masa de seara se poate livra în regim catering de la restaurant. Mesele de dimineață, prânz și de seară nu sunt incluse în preț.

Condiții de participare

Cei în cauză să aibă un minim de experiență pe bicicletă, căci chiar dacă nu vei depune efort mare la urcare, vei fi nevoit să și cobori de pe munte pentru a ajunge înapoi la cazare. Trebuie să ai la tine o cască, alte elemente de protecție fiind opționale. Persoanele de peste 90 de kg trebuie să ia în considerare că durata de viață a acumulatorului va fi mai mică! Turele se realizează cu minim 3 și maxim 8 participanți. În cazul în care se formează un grup alcătuit din persoane fără experiență în off-road, se pot alege trasee mai ușoare, ce pot fi parcurse în absolută siguranță. De aceea, vă rugăm la înscriere să ne menționați care este experiența voastră generală pe bicicletă: începător sau mediu. Pentru înscriere (în care te rugăm să precizezi nivelul tău), folosește formularul de contact de mai jos, iar odată ce acesta ajunge la noi, te vom contacta imediat. Sau poti trimite direct un e-mail la [email protected].

Calendar:

9-11 iunie: 4 locuri disponibile
18-20 august: 8 locuri disponibile
13-15 octombrie: 8 locuri disponibile

Pachetul 2: Eat, sleep & e-bike, cu bicicletele noastre electrice 

Acest pachet este destinat celor care nu vor să fie însoțiți în ture de un membru FreeRider și vor să ne viziteze în timpul săptămânii, oricând de luni până joi și include cazarea, mic dejun în regim catering (comandat de la restaurant) și biciclete electrice la dispoziție. Toate facilitățile din curte îți stau oricând la dispoziție, de asemenea și pick-up service-ul cu 4×4 în caz că rămâi pe undeva fără acumulator (contra cost).

Prețul pentru acest serviciu pornește de la 200 lei/zi/bicicletă, cu cazare și poate ajunge la 300 de lei/zi, cu bicicletă și cazare incluse (pentru un participant solitar, în weekend). Prețurile diferă de asemenea în funcție de bicicleta pe care dorești s-o închiriezi, de aceea te rugăm să te uiți pe lista de prețuri de mai jos.

Atenție, bicicletele nu au manetă de accelerație, se mișcă din loc doar pedalând!

Închiriere BICICLETĂ ELECTRICĂ hardtail/basic:
Preț de weekend/timpul săptămânii: 150 lei/bicicletă/zi
Hardtail 27plus cu motor Bosch Performance Line CX sau full-suspension:  200 lei.
Full-suspension 27plus: 250 lei

Cost cazare: 100 de lei/persoană/zi.

Avem la dispoziție un număr de 8 biciclete electrice pentru cursul săptămânii.

O zi = o sesiune (pina la 14 ore).

Bicicletele nu pot fi transportate de către client în alte locuri!

Cum mă înscriu?

Foarte simplu, folosind formularul de contact de mai jos și menționând data pe care dorești să o rezervi. Mai departe, te vom prelua și-ți vom oferi toate detaliile necesare. Sau poti trimite direct un e-mail la echipa @ freerider.ro.

Alte informații de interes general valabile pentru oricare dintre pachete

Cazarea

Avem la dispoziție 8 locuri de cazare, așadar pentru 8 persoane, câte două în cameră sau, dacă gradul de ocupare este mai mic, o singură persoană în cameră. Unele camere au două paturi separate în caz că nu dorești să dormi cu colegul de cameră în același pat. Toata casa va fi la dispoziția voastră cu mențiunea că nimeni nu vă va deranja. Cele 4 camere din casă au la dispoziție 3 băi. Există desigur și o bucătărie în care poți găti, o sufragerie mare în care te poți relaxa la TV cu filme cu biciclete sau în curte, un grătar unde poți găti după bunul plac. De asemenea, un foișor și un balansoar în curte pentru relaxare sunt asigurate. Nu în ultimul rând, parcarea automobilelor se face în curte, într-un spațiu dedicat. Wi-fi-ul de mare viteză este prezent!

Cum ajung?

Simplu, dacă vii din București, pe autostrada A1, apoi, la Pitești, drepta spre Câmpulung Muscel. Drumul dintre Pitești și Câmpulung este recent asfaltat, deci perfect practicabil. Dacă vii din orice altă localitate, introdu în GPS comuna Lerești, județul Argeș.

Facilități în curte

Avem o curte de 2.000 de metri pătrați și am pregătit pentru tine un pump track pe care-ți poți îmbunătăți tehnica și pe care te vom îndruma cu mare plăcere să-l folosești. De asemenea, există rampe pe care poți exersa săriturile sau o bârnă pe care-ți poți exersa echilibrul.

O zonă de bikewash te așteaptă după tură, în caz că bicicleta ta va fi murdară. Dacă ți-ai uitat casca, pedalele sau mănușile acasă, le primești gratuit din partea noastră pe perioada șederii, cu condiția să le returnezi la plecare (două căști disponibile).

Scule, soluții de lubrifiat lanțul sau de curățat bicicleta sunt incluse în oricare din pachete. Dacă ai nevoie de cameră în caz că faci pană, ți-o punem gratuit la dispoziție (în turele cu însoțitor). Pompa de amortizor, bidonul de lichide, cârpele de șters bicicleta sunt de asemenea pe listă.

Soluții de curățat și lubrifiat bicicleta, gratuit de la Muc-Off pe perioada șederii tale. Fie le poți folosi tu, fie le folosim noi la curățarea gratuită a bicicletei tale!

Pick-up service

Ești pe e-bike și ai rămas fără acumulator? Sau te-ai aventurat prea departe cu bicicleta și te-au lăsat puterile? În principal, putem ajunge oriunde cu un automobil 4×4 și cu remorcă (dacă este cazul) pentru a te recupera pe tine și/sau pe prietenii tăi, în limita a 2 persoane. De asemenea, dacă vrei să dai o coborâre de mai multe ori, dar nu mai vrei să urci, se rezolvă rapid.

Feedback, păreri și impresii (click pentru deschidere)

Claudiu Ianuszewicz (București)

Am avut parte de un weekend super sportiv si relaxant in acealasi timp oferit de catre echipa Freerider.

In cele 3 rute organizate am avut ocazia sa vedem peisaje superbe si in acelasi timp sa ne punem toti muschii in miscare si sa scapam de monotonia orasului. Seara voie buna si socializare. Cazarea oferita indeplineste cu succes sarcina de realimentare a energiei necesare pentru a doua zi 😊.

Recomand cu caldura!

Constantin Tatu (București)

De ceva timp aveam in minte cum ar arata 4 zile de traseu montan pe MTB, pana cand freerider.ro a postat un camp ce avea sa aduca cu imagine creeata de mine despre intalnirile de gen. Am spus, aici e de mine, nu am mai fost la alt camp. Cu putin „noroc” Dragos m-a indrumat spre localitatea corecta, am gresit drumul spre Leresti, fiind obosit dupa o saptamana infernala. Am ajuns tarziu dar am fost primit cu entuziam si cu bratele deschise.

Am intrat repede in atmosfera degajata, nimic formal, de parca toti ne cunosteam. Am inceput cu un traseu lin, curat, care iti taie respiratie cu frumusetile din jur. Stai si te gandesti cum este posibil sa avem asa ceva la noi in tara? Ei uite, este posibil si datorita oamenilor implicati putem sa ne bucuram de ce avem chiar langa noi. Nici nu a durat mult si s-au dus toate grijile, cand esti acolo traiesti clipa, restul vine de la sine. Al doilea traseu, ceva mai lung si promis mai tehnic avea sa ne aduca multe zambete pe fata. Traseul scos din buzunar pe moment de Dragos, a fost neasteptat si „salbatic”, coborarea, doar pentru ea am urcat asa mult, a fost tare frumoasa, ca atunci cand nu ai mai facut de mult timp ceva pentru prima oara.
A treia zi, putin istoviti dupa ziua anteriora, ne-am hotarat sa incercam e-bike-urile la sfatul lui Dragos, la fel cu surprizele pregatite. Am pornit destul de in forta, pe modul „Eco” se auzea din fata, pentru conservarea bateriei. A meritat tot efortul sa ajungem la o stana faina unde am mancat „bio” evident. Ne-am simtit bine impreuna, colegii de traseu Irina si Dragos, Amara, Catalina,Florin si Ramona m-au facut sa ma simt super bine si increzator, experienta lor fiind mai vasta. Ps: coborarea cu un e-bike este greu de conturat in scris, trebuie doar incercat.
Intorsi spre casa, cu bateriile aproape drenate, ne numaram km ramasi in acumulatori, asa
am ajuns sa facem un „trenulet” sa ne tractam unii pe altii sa putem ajunge inapoi, unul dintre
bike-uri a ramas fara power. Somnul a venit repede in acea seara pentru mine cel putin.
Ultima zi a fost un „bonus” tare bun si neasteptat, un traseu amenajat chiar in spatele unei manastiri? Da, chiar asa a fost, dupa o urcare sustinuta de 2-3 km (+push bike, nu am rezistat pana sus) am ajuns pe traseu, un fel de bike fun park mai mult, doar happy poti iesi de acolo.
Cu greu am vrut sa plec, dar m-am consolat cu faptul ca voi reveni cu siguranta.
Seara dupa ture, ne strangeam si ne mai povesteam ce s-a intamplat peste zi, lucru care mi-a placut foarte mult.

Multumesc mult Dragos si Irina, gazdele nostre, Florin, Ramona, Amara, Catalina, colegii de traseu, a fost minunat.

Florin Crișan (Baia Mare)

În sfârșit la mare. Si ca sa ajung aici am străbătut mai întâi munții, și încă în ce fel.
Am pornit din frumosul și dragul Maramureș intr-un camp de 3 zile la Leresti atrași de un articol scris pe site-ul echipei FreeRider. Pe drum ma gândeam de ce oi fi lăsat pasărea din mana pe cea din gard și ca am parasit munții noștri faimoși și oare o sa mai gasesc ceva macar atat de frumos.
Am ajuns noaptea la niște oameni tineri și frumoși care repede ne-au facut sa ne simtim ca și acasă. Ne-au urcat pe un deal sa nu ratăm stelele cazatoare(cică perseride) dar eu eram încă cu gândul la soacra și la cei doi copii rămași acasă.
Ce a urmat de la ziua e greu de povestit. Pt unele experiențe cuvintele sunt sărace.
După o urcare lungă in peisaje mirifice a urmat o coborâre ca’n filme, adică cu de toate. A fost pt prima data in viata mea cand m-am săturat să cobor, și epuizat am ajuns sa beau apa din vale.
A doua azi am pus șaua pe ebike si traiam cu speranța că va fi ușor și funny. A fost doar funny, am mâncat regeste la o stână, însă am simțit că imi sunt întinse toate fibrele de pe mine(și cum nu am asa multe…) și am transpirat prin toți porii posibili. O echipă cu suflet mare care m-a tractat eu rămânând fără baterie, și păcat ca nu avem o fotografie sa vedeti 4×4 ebike.
A treia zi nu credeam mai pot fi surprins mai ales ca se anunta o tură mai scurtă. Dar cum esenta se ține în sticluțe mici, Dragoș(un mare meseriaș) ne-a dus prin râuri, pe la mănăstire, o pădure cu urări și coborari(preferata mea) și apoi o altă coborâre de zile mari, supertehnica.
Asa ca am rămas fără cuvinte și fără plăcuțe de frână 🙂
Clar, a fost peste așteptările mele!
Abia astept sa ma reîntorc în munții Lerestiului și să mă reîntâlnesc cu personajul din basmul descris mai sus, Dragos Mitroi.

Amara Gaga (Cluj)

Sfarsitul de saptamana, cu bicicletele pe trasee de munte in zona Voinesti de Arges a fost foarte reusit.

Dragos – Capo di tutt’i capi al Free Rider-ului a imbinat traseele pentru incepatori cu cele de nivel mediu de asa maniera incat, chiar daca pentru incepatori ar fi fost greu uneori, bicicleta electrica – o ”jucarie” minunata, ne-a scos la liman aproape fara efort!

Ne bucuram ca am ales acest mod de miscare si relaxare in acelasi timp – Dragos ”sufera” de un dezvoltat simt al umorului si al dreptatii, de aceea, sigur ne vom intoarce pe aceste meleaguri.

Echipa din Cluj-Napoca!

Cătălina Cocea (Bacău)

Zilele petrecute la voi au fost exact cum m-am așteptat. Am venit la profesioniști și ați știut ce să oferiți unui beginner: trasee pe care am putut face mișcare, chiar dacă am folosit ebike, pe care am putut admira peisaje superbe și care m-au făcut să îmi doresc să revin. Întreaga atmosferă creată de voi acolo pe durata weekendului prelungit a atins un nivel superior de relax, ce m-a uns pe suflețel 😊

Felicitări pt modul în care vă faceți treaba, multă baftă să aveți în toate!!

George Buznosu (Iași)

Am ajuns acasa cu buna dispozitie, imprimata dupa turele si atmosfera din excursie.

Personal am incercat din curiozitate, fiind prima evadare la munte cu bicicleta, am considerat iesirea cu echipa FreeRider ocazia ideala. Traseele au inceput cu ture pe trasee largi, deschise, ideal pentru incalzire, apoi urcand treptat in dificultatea tehnica, pana duminica in tura de la Ciocan a carei coborare nu o voi uita in curand.
In fiecare tura am mers grupat, ne-am asteptat, ne-am bucurat de peisajele minunate din dragii Carpati. Am mers in propriul ritm, cu timp de poze pentru unii, respectiv mici curse pentru altii. Cu totii ne-am gasit ce am dorit in turele alaturi de Dragos si Stefan.
La fiecare final de tura, pumptrack-ul din curte a fost vedeta, unde ne-am pus la incercare aptitudinile pana la ultimul strop de energie. Pentru reincarcare, dulceata de afine si mure au fost la ele acasa.
Mi-a placut mult atmosfera, atat in ture cat si relaxarea de dupa. Fiind prima oara, am plecat cu o temere de acasa, ca nu ma voi descurca, sau lipsa de experienta ma va pune intr-o lumina negativa, insa nu am avut nicicand sentimentul de inferioritate. Am fost incurajat de echipa la fiecare pas sa merg mai departe, am primit feedback constructiv si mi-a crescut increderea. Drept dovada, cum am ajuns inapoi acasa m’am si inscris la doua concursuri.

Oricand cu drag voi reveni in ture, si vreau sa ne vedem la level 2!

Cătălin Radu (București)

Am participat la MTB Trails Muscel din dorința de a fi împreună cu fiul meu. Nu aveam alte așteptări si alte dorințe. Odată ajuns la voi si apoi pe parcurs, am avut placuta surpriză sa descopăr o echipa profesionista, caldă, care ne-a dus pe trasee de poveste si a stiut sa creeze o atmosferă a concurentei si in acelasi timp, a prieteniei, care m-a făcut sa ma autodepasesc si sa ma simt intre prieteni.
La intoarcere, eu si fiul meu, ne povesteam impresii si am concluzionat amandoi ca ne-am simțit, intr-un cuvant: Minunat! Multumim pentru efortul vostru, ați fost gazde excelente, iar pe viitor vom veni cu mare, mare plăcere!
Felicitări si mulțumiri din partea noastră!

Cristian Ștefan (București)

Eu m-am simtit foarte bine, n-am ce sa reprosez. A fost o atmosfera super atat pe traseu cat si acasa. Nota 10 pentru rabdarea si implicarea ta in a-ti petrece mai tot timpul cu noi.
Pe langa distractie am invatat elemente noi atat pe pump track cat si la coborarea de pe Ciocanul. Imi pare putin rau ca am avut probleme cu mana, nu sunt eu artist pe bicicleta, dar m-as fi distrat mai mult la coborari :).
Daca as repeta experienta mi-ar placea sa incerc trasee ceva mai lungi, poate spre 40-50 km, asa ca sa avem o mai buna pofta de mancare.

Bogdan și Paula Vraciu (Bacău)

Mini camp-ul asta cu Freerider.ro este cam cel mai tare lucru pe care poti sa-l faci intr-un weekend departe de oras.
Turele pe munte au avut de toate, de la portiuni usoare la unele dificile, de la peisaje faine la oameni faini, iar in curte am organizat si un mic contest de viteza pe pumptrack si echilibru pe barna, care a iesit foarte fun. Cu prima ocazie, noi vom reveni.

Răzvan Zglobiu (București)

Long story short: m-am simtit foarte bine, totul fiind exceptional – in opinia mea si duap gusturile mele of course :).
Cazare & Mic dejun = nota 10;
Ambianta / Companie = nota 10;
Trasee: ca sa parafrazez o expresie arhicunoscuta: cu de toate :), in sensul ca au imbinat atat nevoia de adrenalina prin acele portiuni tehnice de pe fiecare traseu, cat si nevoia de exploring & fitness samd.
Pentru a nu lasa impresia ca sunt un tip usor de multumit totusi, as adauga ca de la caz la caz ar fi interesanta includerea in “pachet” a unor sesiuni distincte de predare a unor elemente de tehnica (in acele grupe unde sa zicem ca ar face sens si ar fi bikeri interesatide asa ceva). Eu unul chiar simt nevoia de un pic de coaching in zona asta pentru ca am zone in care stiu ca sunt deficitar si pe care vreau sa le imbunatatesc.
Intr-adevar, scopul declarat al taberei este de a face niste plimabari organziate, insa totusi cred ca niste momente punctuale pe traseu sau acasa pe subiectul tehnica ar adauga un pic de spice experientei in sine.

Radu Ștefan (București)

Deja stii ca am radiat de fericire in cele 3 zile cat am avut ocazia sa stau cu voi. Aceasta excursie mi-a scos in evidenta anumite aspecte legate de mine si felul in care ma dau. Am fost foarte entuziasmat ca am pus la la punct anumite tehnici de catarare, dar traseele mi-au oferit ocazaia sa fac ceea ce imi place cel mai mult, sa cobor pe zone tehnice si solicitante. Am apreciat faptul ca ghidul s-a adaptat perfect la cerintele si nevoile grupului, mereu avand o solutie pregatita pentru orice situatie neasteptata.
In aceste 3 zile am cunoscut oameni deosebiti cu ajutorul carora am reusit sa uit de oboseala din timpul urcarilor.
Per total as reveni oricand as avea ocazia. Zona este superba, iar atmosfera este destinsa si placuta.

Multumesc FreeRider pentru 3 zile de exceptie.

Alex & Andreea Alexievici (Vâlcea)

Ne-au trimis direct un link, cu o mică poveste despre cum a fost aici. http://www.aventuriprintrepedale.ro/la-plimbare-cu-freerider-ro/

Mihai Cosma (București)

Un weekend petrecut printre dealurile, muntii si cheile din jurul Campulung Muscelului, plin de senzatii tari si alaturi de oameni faini si caldurosi. Cam asta ar fi o descriere succinta a ceea ce s-a intamplat weekendul trecut in cadrul campului ‘Freerider te scoate la munte!’.

Cand am ajuns am avut parte de o primire foarte calduroasa la cazare si in mai putin de o ora deja urcam, unii cu greu, altii mai usor, varii drumuri forestiere care cuprindeau prima zi de traseu. Din pacate s-au intamplat cateva incidente datorita sfidarii noastre grosolane a gravitatii, cel mai neplacut fiind unul relativ minor dar care a pus pe ‘butuci’ un participant. Dupa ce s-a organizat un ‘rescue effort’ pentru co-MTB-istul ghinionist, noi restul ne-am continuat drumul alaturi de Dragos, ziua terminandu-se cu niste downhill interesant si piperat.

Urmatoarele doua zile au fost fara alte incidente care merita mentionate, dar la fel de pline de efort si adrenalina. Am urcat “Ciocanu”, o urcare binecunoscuta printre MTB-istii din zona, am coborat trailurile amenajate cu grija de pasionati, ne-am plimbat printre racoroasele chei ale Dambovicioarei si am facut si pene in cuie de feronerie cazute din ceva caruta. Toate din seria “D-ale datului cu bicla alaturi Dragos”. El a fost o gazda minunata si un partener bun de ‘tura’ dar si informativ mentionandu-ne din cand in cand ce vedem in stanga si in dreapta si ajutandu-ne sa tragem de noi sa nu zabovim. Si dupa terminarea traseelor, am fost incurajati sa ne dam pe pump-trackul din dotarea cazarii, sa prindem skilluri noi si sa fim siguri ca o sa dormim bustean, descarcati complet de puteri.

Per total un weekend care a meritat o zi luata libera de la munca si o taxa care pentru tot ce am primit, nici macar nu merita mentionata.

As vrea sa recomand acest ‘camp’ absolut oricui dar asa cum a zis si Dragos: “trebuie ca participantii sa se fi dus cu bicla la munte de cel putin cateva ori”, fiindca totusi pentru amatori traseele sunt dificile si coborarile solicitante. Nu vrem sa discreditam oamenii, dar daca cel mult se foloseste MTB-ul pentru doua ture prin Tineretului sau sa se faca naveta la munca, acea persoana nu sa se distreze dandu-si sufletul, in ambele sensuri ale expresiei, pe urcarile si coborarile ce o sa le intalneasca aici.

Daca totusi intrati in categoria de oameni care stiu cu ce se mananca muntele pe bicicleta, la orice nivel de experienta, recomand calduros campul “Freerider te scoate la munte!”. Fie ca va dati pe poteci noi, fie ca invatati cum e aia cu contrapanta sau ce se face pe un pump-track, nu o sa plecati de aici fara amintiri placute.

Date disponibile/perioade

Dacă se poate constitui o grupă cu un număr minim de 3 persoane, sunt libere următoarele date:

Date disponibile 2021 pentru ture organizate (doar pentru închirieri în weekend, vă rugăm să ne contactați ca să vă comunicăm disponibilitatea)

Calendar:

În timpul săptămânii (de luni până joi cu telefon/mail în prealabil) și în weekend-uri, după cum urmează:

CALENDARUL URMEAZA A FI ACTUALIZAT!

FOARTE IMPORTANT: PRECIZAȚI LA ÎNSCRIERE NIVELUL VOSTRU.

Închiriere biciclete electrice (doar în timpul săptămânii):

Sezonul de închiriat electrice se deschide începând cu data de 15 martie. Toate detaliile despre închirieri biciclete în link.

În caz de vreme nefavorabilă, programul poate suporta amânări, fără a implica alte costuri din partea ta.

Formular de contact/rezervare sau întrebări:

Ma intereseaza:Plimbare cu bicicleta taPlimbare cu bicicletele noastre electriceInchirere biciclete electrice cu cazare

Sau poti trimite direct un e-mail la [email protected].

Vezi Comentariu (1)
  • Așa mai merge. Chiar este o ofertă tentantă. Nu mai am stresul bicicletei mele și nu-i mai duc grija. Pot exista momente de oboseală care-ți taie toată distracția și-atunci, clar, o bicicletă electrică face diferența. Și nu în ultimul rând a mai scăzut prețul, ceea ce poți lua în calcul, benzina până la Campulung și înapoi. Dacă se mai menține oferta și la anul, voi veni cu plăcere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =