Închiriere biciclete la munte

FreeRider îți pune la dispoziție biciclete electrice de închiriat, cu care te vei putea plimba prin toată zona Câmpulung Muscel, una recunoscută pentru traseele sale de bicicletă. Fie că ești începător sau ai un nivel ridicat de tehnică, bicicletele electrice te vor purta pe cele mai înalte culmi și-ți vor oferi posibilitatea de a-ți doza efortul așa cum dorești.

Pe ce biciclete pot pedala?

Bicicletele noastre electrice provin de la KTM și sunt dotate cu motoare Bosch de 250W, putând să te susțină la pedalat până la o viteză de 25 km/h. Acestea oferă 4 niveluri de asistență: Eco, Tour, Sport și Turbo, din care primul te susține 50%, iar ultimul, modul Turbo, 300%. Tu decizi cum dorești să pedalezi! Cei care vor să depună efort 100% pot pur și simplu să oprească motorul.

Ce fel de trasee pot alege?

Ai la dispoziție atât trasee cu diferență mică de nivel cât și trasee care te poartă la înălțimi mari. Spre exemplu, dacă ești debutant, poți alege să pedalezi până la Cabana Cuca, aflată la 25 de km de cazare, la poalele muntelui Iezer. Vei avea 70% astfalt, pe un drum nu foarte circulat, vei ajunge la Barajul Râușor, mai apoi la Cabana Voina. De acolo, restul de drum este un forestier lejer care te va purta prin peisaje superbe până la Cabana Cuca, unde vei putea mânca sau savura un ceai în cazul în care găsești cabanierul.

Cei care vor diferențe mai mari de nivel, pot urca fără probleme până la peste 1.200 de metri spre Stâna Strâmtu sau cei care chiar vor să simtă culmea muntelui aproape, pot pedala spre Iezer, unde vor ajunge la peste 1.600m înălțime.

Toate aceste trasee sunt verificate și sigure, iar acumulatorul este suficient de puternic pentru a te duce până în zonele menționate și retur.

Pot fi însoțit în tură?

Desigur, dar va trebui să ne precizezi din timp. Dacă alegi să pedalezi singur sau cu prietenii tă, îți vom pune la dispoziție hărți corespunzătoare traseului pe care dorești să-l alegi. Dacă vrei să fii însoțit în această tură, unul din membri echipei FreeRider va veni cu tine pentru a-ți explica pe larg ce peisaje ți se arată, care sunt munții ce ne apar în cale și în general, informații despre zonă.

Dacă vreau să dorm o noapte?

Se poate cu mare plăcere, iar dimineață ai și micul dejun din partea noastră. Cazarea se face în camere separate, în paturi duble, matrimoniale (1.6m x 2.0m). Dacă dorești să stai singur în cameră, se percepe un cost extra de 30 de lei.

Trebuie să spăl bicicleta după tură?

Nu, de aceasta ne vom ocupa noi. Tot ce trebuie să faci este să vii cu casca și mănușile și desigur, cu un aparat foto pentru a imortaliza momentele.

Cât costă?

Închiriere bicicletă electrică fără însoțitor, în weekend (o zi, de dimineață până seara): 150 de lei
Închiriere bicicletă electrică fără însoțitor, în timpul săptămânii (o zi, de dimineață până seara): 130 de lei
Închiriere bicicletă electrică cu însoțitor, în weekend (o zi, de dimineață până seara): 200 de lei
Închiriere bicicletă electrică cu însoțitor, în timpul săptămânii (o zi, de dimineață până seara): 170 de lei
O noapte de cazare extra + mic dejun din partea casei: +70 de lei, indiferent de varianta aleasă.

Vreau! Ce trebuie să fac?

Trimite-ne un e-mail cu rezervarea pe echipa@freerider.ro, spune-ne despre câte persoane este vorba și perioada. De asemenea, spune-ne dacă dorești să fii însoțit în tură sau nu sau dacă dorești și cazare.

Galerie foto

NICIUN COMENTARIU