Acum citesti
Vești bune pentru copiii cicliști: Juniorii Pedalează ajunge la Brăila

Asociaţia Bike Works anunţă deschiderea sesiunii de înscrieri pentru cea de-a treia ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii Pedalează” care va avea loc pe 16 mai 2015, în municipiul Brăila.

copil

Programat să se desfăşoare în parcarea centrului comercial Brăila Mall, concursul „Juniorii Pedalează” se adresează copiilor (băieţi şi fete), cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, şi va cuprinde un traseu presărat cu numeroase „obstacole”. Astfel, cei mai mici dintre biciclişti vor trebui să meargă printre jaloane, pe o scândură îngustă amplasată la nivelul solului, vor trebui să mute un bidon de apă de la un punct fix la altul, etc. Toate acestea cu scopul de a dobândi acele deprinderi necesare mersului în siguranţă pe bicicletă pentru a fi feriţi de pericole atunci când ies la plimbare pe bicicletă.

Înscrierile pentru concurs se fac doar online pe site-ul http://juniorii.bikeworks.ro/, până pe 15 mai, inculsiv, unde există o aplicaţie în acest sens, iar taxa de participare per concurent este de 20 lei. Participanţii trebuie să ştie însă că vor primi un pachet de concurs ce va include numărul de concurs, apa, precum şi produse de la sponsori şi parteneri. În funcţie de dărnicia sponsorilor, pe lângă diplome, medalii şi trofee, premiile vor consta şi in diferite produse. Pentru că promovăm mersul în siguranţă pe bicicletă, casca de protecţie este o condiţie obligatorie. Zona de concurs va fi ferită de maşini şi marcată corespunzător, iar părinţii îi vor putea supraveghea îndeaproape pe micii concurenţi.

Pe site-ul http://juniorii.bikeworks.ro/ cei interesaţi pot găsi multe alte informaţii legate de acest concurs programat să înceapă pe 16 mai de la ora 8.00.

Asociaţia Bike Works a organizat până acum două ediţii ale concursului „Juniorii Pedalează” în municipiul Galaţi, la care au participat numeroşi copii, alături de părinţi, iar anul acesta la Brăila vor fi organizate două ediţii.

Prima ediţie de la Brăila a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii pedalează” este organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Brăila Mall. Sponsor principal este Hervis, iar sponsori Daily Open House, Maus Bike şi Giplast Blakans, lista fiind deschisă celor interesaţi să sprijine organizarea acestui concurs. Parteneri media sunt: Digi 24 HD, Rock Fm, Freerider.ro şi BikeTime.ro, şi aici lista fiind deschisă pentru instituţiile media care doresc să promoveze concursul.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 3 =