Acum citesti
Bicicleta pian

Bicicleta pian

Sau mai bine spus tricicleta! Eric Rich este un artist care a decis într-o zi că este mai bine să-şi transporte pianul în centrul oraşului Salt Lake, SUA, pentru a mai câştiga un ban. Bicicleta nu cântă în timp ce pedalezi şi nici nu pedalează în timp ce cânţi. În schimb bicicleta pur şi simplu transportă un pian de 172 kg! La capitolul „Ciudăţenii de pe altă planetă” trebuie să recunoaştem că americanii sunt destul de rar învinşi de alte naţiuni, dar în situaţia de faţă ciudăţenia este plăcut asortată cu spiritul creativ al unui compozitor.

Eric Rich bicicleta pian 11

Prima versiune a bicicletei a fost mult mai rudimentară, cu doar două roţi şi frâne v-brake. Modelul actual este mult mai avansat. Bicicleta a devenit tricicletă, pentru o stabilitate mai bună şi a primit frâne pe disc pe toate roţile. Eric Rich pregăteşte însă al 3lea model de tricicleta care va putea merge şi off-road. Aceasta va fi din carbon, dar staţi! Pianul va fi din carbon, nu bicicleta… Aşadar pentru Eric urmează a se deschide o mulţime de porţi, la propriu.

Americanul nu este însă un ciclist înfocat ci un simplu biciclist urban care se bucură de faptul că este propria benzină pentru bicicletă. Asta nu l-a împiedicat însă să capete o condiţie fizică de invidiat cu care poate urni din loc pianul de peste 170 kg. În plus şi bicicleta în sine are o greutate de aproximativ 18 kg, aşadar Eric zilnic trage după el aproape 200 de kilograme de acasă până în Centru. Nu-i de mirare că îşi doreşte un pian din carbon.

Îi urăm succes americanului şi un repertoriu cât mai bogat!

PS. Un pian din carbon costă în jur de 100.000$. Sperăm că Eric s-a documentat cât de cât.

foto Grant Hindsley

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − thirteen =