Acum citesti
Asigurare de accidente pentru ciclişti de la Allianz-Ţiriac

Cum ciclismul poate fi un sport periculos câteodată, nevoia de protecție devine tot mai relevantă, mai ales pe măsură ce se conștientizează diferitele riscuri care pot apărea. Acest lucru, coroborat cu numărul tot mai mare de practicanți ai sportului cu pedale a atras atenția jucătorilor de pe piața de asigurări, ceea ce a dus la apariția unor produse cât mai bine croite pentru cei care pedalează. Astfel, una dintre cele mai mari companii de asigurări de pe piața din România, Allianz-Tiriac, împreună cu compania de brokeraj INK Broker, a pregătit un produs special de asigurare, care se pretează foarte bine pentru cei care practică ciclismul, indiferent de nivel.

asigurare_ciclism1Produsul numit „Asigurare accidente persoane” reprezintă o asigurare sub forma unui pachet de grup încheiat în numele Federației Române de Ciclism, gândit să acopere riscurile la care se expun cicliștii. Aceasta se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 5 și 70 de ani, se emite individual, pe o perioadă de 12 luni având patru variante de limite maxime de despăgubire cu patru variante de preț. Produsul în cauză acoperă diferite evenimente, precum cheltuieli medicale, fracturi, intervenții chirurgicale, invaliditate permanentă totală sau parţială din accident și decesul din accident, iar în condițiile specifice ale asigurării pot fi consultate procentele de despăgubire pentru fiecare caz în parte. Acoperirea teritorială se referă la întregul spațiu al României și unul din punctele forte ale produsului îl reprezintă faptul că acoperă evenimentele petrecute nu doar în timpul desfășurării antrenamentelor, cât și al competițiilor sportive.

Descarcă Condițiile specifice asigurare accidente persoane.

Mai departe, detaliem cele patru polițe propuse de asigurator, cu mențiunea că aceleași produse sunt valabile și pentru copii cu vârste între 5 și 14 ani, dar cu un preț mai mare cu 10% față de sumele expuse în continuare:

asigPentru a lua legătura cu INK Broker privind produsul de asigurare, puteți scrie la adresa: [email protected]

Vezi Comentarii (3)
  • Sumele asigurate FOARTE MICI!
    In tarile dezvoltate din UE la 70 de euro (aprox. 300 lei) suma acoperita pentru cheltuieli medicale este 10.000 euro si 30.000 euro pentru deces, dar na, Romanii are bani. 🙂

    • Da, din păcate asigurările din România sunt așa cum sunt… Asta se întâmplă și din cauza numărului imens de fraude care se fac… Dar nu ne oprește nimeni să ne asigurăm la o companie din altă țară din UE. Clubul Alpin German are pentru membrii o super asigurare, care include gratuit elicopter să te ia de pe unde rămâi pe munte oriunde în lume… Dar na, e un început, când nu o să ne tăiem cu cuțitul cauciucurile de la mașină și o să mergem la Casco să zicem că așa le-am găsit dimineața în parcare, o să avem și asigurări serioase…

  • Deci oamenii cinstiti trebuie sa plătească mai mult pentru a acoperi incompetenta societăților de asigurări .
    Deh, Romanica … unde băieții deștepți „se descurca” iar fraierii plătesc (taxe, prime de asigurare, etc).
    Am căutat o asemenea asigurare dar societățile de asigurări nu au un produs gândit pentru cicliști.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − one =