Acum citesti
Noutăți pentru 2017 la Cannondale Factory Racing Team

Echipa Cannondale Factory Racing (CFR) au anunțat schimbări majore în componență pentru 2017 după opt ani de competiție la cel mai înalt nivel! Cu atleți noi CFR va obține multe podiumuri în Cupa Mondială din anul care urmează.

cannondale_factory_racing_2017_00003cannondale_factory_racing_2017_00002Pentru 2017 CFR va avea în componență pentru prima dată fete: surorile Helen și Hannah Grobert din Germania. Helen, sportivă olimpică, de două ori câștigătoare a Cupei Mondiale U23 și Campioana Germaniei pe 2015, își va aduce contribuția la echipă prin personalitatea, tenacitatea și forța sa de muncă. Sora sa Hannah, un talent ce vine din spate la categoria U23, va aduce cu siguranță și ea rezultate echipei.

cannondale_factory_racing_2017_00006Maxime Marotte din Franța a fost pe locul 3 în clasamentul mondial UCI pe 2016 și în cel al Cupei Mondiale, intrând de asemenea în cadrul echipei CFR. Marotte este de asemenea sportiv olimpic, de două ori Campioan Mondial la XC Team Relay și Campioan European la aceiași disciplină. Deține de asemenea opt podiumuri la Cupa Mondială XCO.

cannondale_factory_racing_2017_00005Sportiviii Manuel Furnic din Germania și Henrique Avancini din Brazilia, sportivi olimpici și câștigători la Absa Cape Epic 2016, vor rămâne și în 2017 cei mai experimentați și de succes atleți de XC ai echipei.

”Scopul pe termen lung este succesul la Olimpiada 2020 din Tokyo. Până atunci, 100% din eforturi vor fi orientate spre Cupa Mondială 2017 și clasamentul general de la Absa Cape Epic. Vom pune baza pe experiența lui Furnic și Avancini și vom combina talentul lor cu cel al surorilor Gorbert și al lui Marotte pentru a întări echipa în vederea obținerii de performanțe pe podium atât la masculin cât și la feminin” a declarat Daniel Hespeler, CFR Team Manager.

cannondale_factory_racing_2017_00001Din păcate, odată cu începerea unui nou capitol pentru echipa CFR, altul se încheie. Atleții vechi CFR Marco Aurelio Fontana și Anton Cooper vor părăsi echipa.

”Am participat la concursuri pe biciclete Cannondale în ultimii opt ani” spune Fontana. ”Sunt norocos că am lucrat atât de mult timp cu oameni pe care-i pot numi prieteni. Am un mare repsect pentru tot ce a făcut Cannondale pentru mine și pentru disciplina XC în general. Voi privi mereu bicicletele Cannondale cu bucurie și cu un zâmbet pentru că știu cum se simte cineva care pedalează pe ele.”

”Chiar dacă am petrecut mulți ani frumoși cu Marco și Anton, toate lucrurile bune au un sfârșit! spune Hespeler. ”Marco părăsește echipa ca un star al scenei XC și ca medaliat olimpic, în timp ce Anton pleacă fiind cel mai tânăr atlet care a câștigat o etapă de Cupa Mondială U23 și Campion Mondial U23 în 2015. Aș dori să le mulțumesc ambilor sportivi pentru ce au făcut pentru Cannondale și CFR. Le doresc mult noroc în viitor”

Mai multe informații despre Cannondale și CFR puteți găsi pe pagina companiei. Pentru mai multe informații despre echipă și sportivi puteți urmări Cannondale Pro pe Facebook, Instagram și Twitter.

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × four =