Acum citesti
3fstech prezintă noua pipă reglabilă AIM

Ei bine trebuia să se întâmple până la urmă, să avem şi pipă reglabilă nu doar tijă de şa, plus multe altele. MTB-işti fiind am acceptat destul de greu de-a lungul vremii o parte din tehnologiile care ni s-au băgat pe gât. Bicicleta full suspension pentru cross country, roţile de 29, ghidonul lat etc. Aşadar ce ziceţi de o pipă reglabilă?

pipa reglabila 3fstech AIM 02

Multe firme s-au chinuit să creeze biciclete bune şi la deal şi la vale însă adevărul este că o bicicletă poate excela cu adevărat doar la un singur lucru. Cu excepţia situaţiei în care dispune de „geometrie variabilă”.

După cum arată noua pipă 3fstech AIM (Adjustment In Motion) foloseşte un pin acţionat de o manetă amplasată pe ghidon pentru a fixa pipa în cele 3 poziţii: downhill, trail şi climb. În funcţie de poziţia aleasă obţii o pipă de cross country de 120 mm şi rise de -20°, una de trail de 95mm şi -7 grade şi una de downhill de 55mm şi rise de 6 grade.

pipa reglabila 3fstech AIM 01Această pipă, alături de tija de şa reglabilă şi o furcă cu suspensie reglabilă ar putea să-ţi permită să deţii o singură bicicletă cu adevărat „bună la toate”. Desigur nu ar fi cea mai uşoară însă cu siguranţă ar fi cea mai versatilă.

Pipa 3fstech AIM este fabricată în Spania, iar preţul nu a fost încă anunţat.

pipa reglabila 3fstech AIM 03 pipa reglabila 3fstech AIM 04

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − thirteen =