Acum citesti
Adaptor Thru Axle pentru remorca bicicletei

Odată cu introducerea standardului Thru Axle pentru prinderea roţii spate a bicicletei multe din sistemele de prindere a remorcilor nu au mai funcţionat întrucât erau gândite să se potrivească pe sistemul clasic QR 9mm. Acum chiar dacă deţii o bicicletă de top full suspension din carbon care, evident are un Thru Axle pe spate, nu înseamnă că nu ai vrea să o iei la o tură mai lungă de touring când ai avea nevoie de o remorcă pentru bagaje. Sau poate vrei să-ţi iei copilul cu tine în remorcă?

Adaptor Thru Axle pentru remorca bicicletei_1

Intra în scenă Robert Axle Project care oferă astăzi o mulţime de variante de axuri pentru o mulţime de mărci şi tipuri de biciclete, de la fat la normale.

[vimeo id=”12753472″ width=”600″ height=”350″]

Axurile sunt oferite în dimensiunile 12×177 şi 12×197 şi cu filet de 1.5mm sau 1.75mm făcându-le compatibile cu foarte multe mărci de biciclete de pe piaţă. Adaptoarele se potrivesc la remorci cu prindere pe ambele părţi ale bicicletei sau pe o singură parte. În plus poţi folosi un astfel de ax şi dacă vrei să-ţi foloseşti bicicleta pe trainer. Produsul este fabricat în Bend, Oregon SUA din aluminiu 7075 cu capete din oţel inoxidabil. Preţul variază între 55 şi 60 Euro în funcţie de model.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × five =