Acum citesti
Alimentează-ţi telefonul de la acumulatorul Sigma al lanternei de bicicletă

Acum că există o mulţime de produse electronice care se alimentează printr-o mufă USB au apărut şi bateriile portabile, externe care ne permit să prelungim durata de funcţionare a unui telefon spre exemplu. În acelaşi timp în România au apărut şi lanternele de bicicletă de mare putere acestea având de cele mai multe ori un acumulator extern care alimentează lumina.

Germanii de la Sigma s-au gândit că de vreme ce lanterna lor Powerled Evo Pro, pe care am testat-o aici, dispune deja de acest acumulator puternic de ce să nu fie acesta folosit şi la altceva. Zis şi făcut, iar Sigma oferă acum cablul adaptor IICON USB care transformă acumulatorul lanternei în baterie portabilă pentru orice se alimentează printr-o mufă micro/mini USB.

Cablu adaptor incarcator SIGMA IICON USB 03 Cablu adaptor incarcator SIGMA IICON USB 02

Punerea în funcţiune este extrem de facilă. Tot ce trebuie să faci este să conectezi acumulatorul Sigma Iion la acest adaptor şi mufa USB a telefonului în acest adaptor. Nu există nici un buton, încărcarea dispozitivului electronic începe automat.

Cablu adaptor incarcator SIGMA IICON USB 01

Preţul recomandat pentru adaptorul Sigma Iicon USB este de 119 lei şi se găseşte de vânzare la distribuitorii Bikefun în România.

Cablu adaptor incarcator SIGMA IICON USB 04

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + two =