Acum citesti
Fără cheie – noul antifurt Noke Bluetooth U-Lock

Într-o lume a telefoanelor deştepte şi aplicaţiilor smart nu puteau să lipsească nici măcar antifurturile de bicicletă de la a deveni digitale şi conectate. Aparent o idee nouă aceasta nu este nici pe departe aşa întrucât am mai povestit despre un antifurt similar anul trecut în vară. Cel despre care vorbim acum, deşi foarte similar în utilizare, este măcar mai ieftin preţul promoţional fiind de 109,99$ faţă de 249$ cât era SKYLOCK.

Acţionarea antifurtului Noke Bluetooth U-Lock este simplă. Tot ce trebuie să faci este să apeşi butonul special instalat pe acesta. La apăsare antifurtul se va deschide cu condiţia ca telefonul tău să fie în preajmă, să fie conectat prin Bluetooth la antifurt, iar pe el să ruleze aplicaţia specială. Telefonul nu trebuie să fie ţinut în mână, iar acesta poate chiar să fie în modul „stand by”. Pentru securitate sporită sistemul poate fi programat să solicite apăsarea unui buton suplimentar de pe telefon pentru ca lacătul să se deschidă.

antifurt bicicleta Noke Bluetooth U-Lock 02Dar ce te faci dacă nu mai ai baterie la telefon sau nu ai telefonul la tine? Pur şi simplu programezi în prealabil o serie de ciocănituri, iar când vrei să deschizi lacătul tot ce trebuie să faci este să baţi cu degetul în butonul lacătului ritmul ales. Interesant… În plus dacă nu obişnuieşti să pedalezi cu telefonul la tine există şi opţiunea unei „chei” Bluetooth ce poate fi ataşată cheilor tale normale şi care funcţionează la fel în locul telefonului.

Antifurtul dispune, de asemenea, şi de o alarmă. Dacă lacătul este mişcat mai mult de 3 secunde sau dacă codul este bătut greşit în buton de 3 ori alarma va suna.

Noke dispune şi de senzor GPS care poate fi folositor în mai multe situaţii: poţi să-ţi aduci aminte unde ai legat bicicleta cu o noapte înainte, te ajută să o găseşti în marile parcări de biciclete (evident nu în România momentan) sau în cazul în care bicicleta este totuşi furată cu tot cu antifurt. În plus aplicaţia de pe telefon permite utilizatorului să ofere acces la bicicleta sa la distanţă şi altor biciclişti prieteni.

antifurt bicicleta Noke Bluetooth U-Lock 03Antifurtul este ultra solid, fabricat din oţel şi rezistent la vreme. Include o baterie cu litiu care tine mult, în jur de 5-6 luni cu funcţia de alarmă activată. Fără această funcţie ţine şi mai mult. Când bateria este pe terminate lacătul te anunţă prin intermediul aplicaţiei de pe telefon că a venit vremea să o reîncarci.

Lacătul şi aplicaţia sa este compatibil cu telefoanele iOS, Android şi Windows , foloseşte Bluetooth 4.0 şi dispune de o intrare micro-USB pentru reîncărcare.

Preţul promoţional pentru noul Noke U-Lock este de 109,99$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − 3 =