Acum citesti
Lanterna multifuncţională Evolveo – potrivită pentru cicloturism

Deşi mai puţin înrudită cu domeniul velo această lanternă outdoor Evolveo poate face parte cu uşurinţă din bagajul unui biciclist care pleacă la o tură de aventură ce presupune şi campare sau posibilitatea încheierii pe întuneric a zilei de pedalare.

Nu sunt puţine situaţiile când, aflaţi într-o velo expediţie de mai multe zile se întâmplă să petrecem nopţile la cort sau în cele mai ciudate locuri precum case nelocuite, şuri cu fân sau direct sub cerul liber. În acele momente ai nevoie de o sursă de lumină la care să-ţi găteşti cina şi să-ţi pregăteşti sacul de dormit. Desigur că ai la tine şi lanterna bicicletei însă este bine ca pe aceea să o păstrezi pentru momentele când ai nevoie de ea. În plus această lanternă multifuncţională Evolveo face mult mai mult decât doar să ilumineze.

lanterna multifunctionala evolveo cicloturism 04În primul rând poate încărca un telefon mobil dacă o foloseşti pe post de acumulator extern cu mufă micro USB. De asemenea dispune şi de o lumină roşie de urgenţă pentru situaţiile in care noaptea te prinde pe traseu, bicicleta ta este avariată şi trebuie să-ţi semnalezi cumva prezenţa pentru a fi găsit. Încărcarea acumulatorului lanternei se face manual aşadar chiar dacă nu găseşti priză pentru mai multe zile la rând tot vei putea beneficia de curent electric pentru telefon sau iluminat. Durata de funcţionare a bateriei după un minut de reîncărcare manuală este de 40 minute cu 1 LED aprins în modul continuu.

lanterna multifunctionala evolveo cicloturism 02Lanterna Evolveo a fost gândită şi pe post de accesoriu de siguranţă pentru maşină. În caz de nevoie vei beneficia de un cuţit pentru tăiat centurile de siguranţă în caz de accident cât şi de un ciocan special cu care poţi sparge geamurile securizate ale autoturismului în cazul în care rămâi blocat la interior în urma unui accident.

lanterna multifunctionala evolveo cicloturism 01Greutatea lanternei este de 252 g, iar dimensiunile sunt de 221 x 57 x 78 mm. Preţul este de 59 lei.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − five =