Acum citesti
Lattis Ellipse merge cu soare și anunță dacă ai accident

Lattis a lansat recent un nou antifurt “smart” ce se conectează prin bluetooth la telefonul tău smart. Folosind telefonul îl poți încuia sau debloca, dar poți primi și alerte în caz de furt al bicicletei sau dacă ai vreun accident. Nu în ultimul rând poți face bike shaing cu prietenii. Noul Lattis Ellipse este alimentat cu mici panouri solare.

lacat antifurt ulock bicicleta Lattis Ellipse 03

Ellipse este fabricat din bară de oțel de 17mm diametru cu mecanism dual de încuiere. Întreaga parte electronică este protejată împotriva intemperiilor, iar comunicarea cu telefonul tău se face până la o distanță de 244 m.

lacat antifurt ulock bicicleta Lattis Ellipse 01

Lacătul dispune de un accelerometru intern care își dă seama dacă bicicleta urmează a fi furată sau dacă ai căzut cu bicicleta. În caz de furt, folosind aplicația dedicată de pe telefon, poți localiza bicicleta.

lacat antifurt ulock bicicleta Lattis Ellipse 02

Însă cea mai folositoare caracteristică a lacătului este faptul că poate detecta o eventuală accidentare. Folosind aplicația de pe telefon, va trimite o alertă ce include și coordonatele gps către membri familiei sau prieteni care pot veni să te ajute.

lacat antifurt ulock bicicleta Lattis Ellipse 05

Panourile solare integrate produc suficient curent electric pentru a elimina nevoia de încărcare de la priză. Doar o oră de soare este suficientă pentru a alimenta lacătul pentru o săptămână. 12 ore de soare înseamnă o încărcare completă care este suficientă pentru 6 luni de utilizare a ULock-ului. Totuși dacă se întâmplă să nu existe suficient curent în acumulator, poți alimenta lacătul prin clasicul port micro-USB.

Prețul anunțat este de 199$ la care se adaugă 15$ taxa de livrare pentru România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =