Acum citesti
Noul powermeter Dyno Velo se va instala direct în angrenajele existente Hollow

Inginerii de la Dyno Velo, cei care au inventat protocolul ANT+, tocmai au anunţat lansarea unui nou powermeter cu ANT Wireless. Noul powermeter este unic întrucât este primul astfel de dispozitiv care măsoară puterea în acest mod şi care poate fi instalat în majoritatea angrenajelor pedaliere de tip Hollow.

powermeter Dyno Velo 02Întreg powermeter-ul, inclusiv bateria reîncărcabilă ce durează în jur de 20 ore, se instalează în interiorul axului. Acesta foloseşte un giroscop ce măsoară cadenţa şi viteza angulară pentru a calcula puterea. Dispozitivul este acoperit cu un capac care ascunde un conector USB prin care poţi configura sistemul sau încărca bateria.

powermeter Dyno Velo 01Calibrarea se face extrem de uşor şi trebuie doar să „îi indici” dispozitivului când pedalele sunt în poziţia orei 18 şi orei 12. Noul powermeter se va potrivi pe angrenaje de la Shimano, FSA, SRAM şi câteva de la Campagnolo. În plus se poate uşor demonta pentru a se instala pe altă bicicletă dacă ai mai multe pe care le foloseşti. Tot ce trebuie să faci este o nouă calibrare simplă. În plus un asemenea sistem ar trebui să poată măsura inclusiv cadenţa în acelaşi timp pentru a înlocui sistemul învechit ce implică doi magneţi.

În acest moment noul powermeter nu este gata pentru piaţă şi nici preţul nu este anunţat. Însă firma dispune de o mulţime de astfel de dispozitive care sunt în acest moment testate în teren.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − three =