Acum citesti
Quoc Pham prezintă Urbanite – pantofii SPD din piele pentru ciclism urban

Mersul pe bicicletă prin oraş implică nişte compromisuri. Sau mai bine spus implică evitarea folosirii echipamentului standard de ciclism. Dacă eşti mai avansat şi foloseşti pedale SPD inclusiv în oraş trebuie cumva să renunţi la echipamentul special pentru ciclism care în general nu este potrivit – este prea colorat, prea mulat, prea sportiv, prea nepotrivit locului unde te duci, să zicem la serviciu. Pantofii normali pentru ciclism sunt uşor de găsit în România însă ceva care să unească prăpastia dintre performanţă sportivă şi eticheta de la locul de muncă sau de la teatru nu prea există.

Există însă Quoc Pham o companie britanică specializată pe fabricaţia de încălţăminte pentru ciclism de folosit în oraş. Aceşti pantofi sunt gândiţi să poată fi purtaţi în continuare odată ce ajungi la locul de muncă spre exemplu.

Quoc Pham Urbanite Mid Tan 06 Quoc Pham Urbanite Mid Tan 05

Quoc Pham Urbanite sunt fabricaţi din piele fiind extrem de eleganţi. Dispun de închidere cu şiret, talpă din cauciuc şi spaţiu special în talpă pentru plăcuţele SPD. Talpa este destul de flexibilă însă totuşi întărită în zona plăcuţei pentru a oferi performanţă la pedalare, dar şi confort la păşire.

Quoc Pham Urbanite Mid Tan 09

Cavitatea din talpă rezervată plăcuţelor are o adâncime de 9mm ceea ce înseamnă că nu vei scoate sunete ciudate în timp ce păşeşti întrucât plăcuţa este complet integrată în talpă. Fiind fabricaţi din piele pantofii sunt din start destul de rigizi fiind nevoie chiar de un „rodaj” la fel ca la o şa din piele. Însă avantajul rigidităţii este că transferul de putere spre pedală este optim.

Quoc Pham Urbanite Low Brown 09

După ce pantofii au luat forma piciorului aceştia devin foarte confortabili şi pot fi purtaţi întreaga zi pe bicicletă şi pe lângă bicicletă. Aspectul elegant se asortează perfect cu hainele de serviciu, de teatru sau chiar şi cu o pereche de jeans atunci când te întâlneşti în oraş la o cafea cu prietenii.

Quoc Pham Urbanite Low Brown 04

Preţurile nu sunt chiar mici însă pentru cei „conştienţi de înfăţişarea lor” şi pentru cei care nu vor să se încalţe cu pantofii sport de ciclism pentru a se duce până la pâine sau până la restaurant, noii Quoc Pham Urbanite ar trebui să li se potrivească.

Compania este situată în Anglia, iar pentru livrări în Europa se adaugă o taxă de 14 euro pentru o pereche şi 21 euro de la două perechi în sus.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − seventeen =