Acum citesti
SIXSIXONE lansează noile protecţii Recon pentru genunchi

Noile SIXSIXONE Recon pentru genunchi sunt gândite să facă faţă provocărilor traseelor de all mountain şi enduro oferind material de protecţie acolo unde este nevoie de el şi cât mai puţin acolo unde nu trebuie pentru a deveni cât mai confortabile. Fiind construite din spumă reactivă la impact noile Recon doresc să ofere echilibrul perfect dintre protecţie optimă şi posibilitatea de a le purta întreaga zi.

protectii SIXSIXONE Recon 02Pentru a crea noile Recon, SIXSIXONE s-a împrietenit cu XRD Impact, un producător de spumă reactiva care se întăreşte la impact şi rămâne moale şi flexibilă atunci când nu este lovită.

protectii SIXSIXONE Recon 01Protecţiile Recon pot fi „încălţate” ca o şosetă şi dispun de inserţii din silicon pe interior pentru o aderenţă bună pe picior. Există de asemenea conexiunea SIXSIXONE PADLOCK prin care se asigură o potrivire perfectă şi sigură pe picior.

În timpul curselor Enduro World Series de anul acesta noile protecţii au fost testate de Nicolas Vouilloz de la Lapierre Gravity Enduro Team acestea primind aprobarea şi confirmarea că sunt uşoare, rezistente şi confortabile. Pe piaţă vor fi disponibile începând cu toamna 2015. Preţurile nu au fost comunicate încă.

Vezi Comentariu (1)
  • De unde se pot achizitiona si cat costa?! Ceva protectii de la genunchi spre glezna exista?! Am urgenta nevoie cel putin de un set! Multumesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 5 =