Acum citesti
TiGr prezintă noul antifurt Titanium Mini pentru bicicletă

Atunci când vine vremea să alegi un lacăt de bicicletă întotdeauna trebuie să pui în balanţă securitatea pe care o oferă cu greutatea pe care o are şi preţul pe care îl cere. Antifurturile de tip U cât şi lanţurile groase sunt destul de bune din punct de vedere al securităţii însă chiar dacă le transporţi pe cadru sau în rucsac tot sunt destul de grele. TiGr doreşte să elimine această problemă folosind titanul.

Noul TiGr Mini este mic, compact şi uşor. Este fabricat bandă metalică din titan cu lăţimea de 3 cm, la fel ca la antifurturile TiGr de mărime mare. Forma lui Mini oferă o arie de aproximativ 10×18 cm adică aproximativ la fel ca suprafaţa oferită de alte mărci concurente pentru lacătele lor de tip U mini. Suprafaţa metalică este căptuşită cu plastic pentru a nu deteriora cadrul bicicletei.

antifurt lacat bicicleta TiGr Titanium Mini 02

Încuietoarea este similară cu ce găseşti pe lacătele mari de la TiGr, carcasa fiind din oţel, iar mecanismul de încuiere constând în 7 discuri. Primeşti două chei şi un suport de transport al lacătului, suport ce se instalează în găurile unui suport pentru bidonul de apă.

antifurt lacat bicicleta TiGr Titanium Mini 03

Întreg ansamblul – lacăt şi suport, cântăresc doar 448 grame aşadar o greutate foarte mică pentru cei care nu au nevoie de cel mai mare nivel de securitate. Fiind fabricat din titan arată şi foarte frumos. Fabricat în SUA lacătul costă 99$.

antifurt lacat bicicleta TiGr Titanium Mini 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 7 =