Acum citesti
Ampy Move – acumulator ce se încarcă pedalând sau alergând

AMPY-Move_motion-charger_bicycle-600x400Ampy Move este un power bank cu care vă puteţi încărca bateria telefonului sau a altor dispozitive „indispensabile”. Doar că Move se încarcă la rândul său prin pedalat, mers sau alergat. Acesta conţine un magnet mobil şi nişte bobine şi, poziţionat neapărat vertical pe picior sub genunchi. Pentru alergare, acesta funcţionează şi prins la brâu.

AMPY-Move_motion-charger_run-600x400Se pare că o oră de pedalat sau 30 de minute de alergare asigură cam 2-3 ore de funcţionare a telefonului. Dezavantajul este că telefonul nu prea merge încărcat în timpul pedalării, pentru că ar trebui să avem un cablu de la telefon la… genunchi, aşa că încărcarea acumulatorilor de 1800 mAh din Move trebuie făcută preventiv. Pare totuşi o soluţie bună pentru cicloturiştii care parcurg distanţe lungi prin zone izolate, în combinaţie cu o baterie cu încărcare solară.

AMPY-Move_motion-charger_closeup-297x297Dispozitivul are cam 6.5 cm, cântăreşte 150 g şi se lansează printr-o campanie pe Kickstarter. Preţul este de 100 USD, dar mai trebuie cheltuiţi încă 30 USD pentru sistemele de prindere. Momentan există un discount de 10% cu ocazia Crăciunului folosind codul AMPYCLAUS. Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − thirteen =