Acum citesti
Andy Brunner va participa în iunie, la Sellaronda

A trecut ceva timp de la ultimul interviu pe care l-am avut cu Andy Brunner cu FreeRider.ro și ne-am gândit să mai purtăm discuții pentru a-i afla planurile de viitor. Cu surprindere am aflat că acesta va participa la Sellaronda, în Val Gardena, în luna iunie a acestui an, reprezentând acolo atât România cât și Elveția.

ab-1

Progresul său a fost mare în ultimul an, fiind aproape nelipsit de pe podiumurile curselor la care participă. Recunoaște că echipa BikeXpert l-a ajutat mult în acest sens, însă activitatea intensă din sporturile cu motor, l-a ajutat de asemenea să se integreze rapid și să lucreze eficient în echipă. De asemenea, ține să reamintească faptul că scena MTB a crescut mult în ultima vreme, probabil și datorită faptului că România este perfectă pentru această activitate.

ab-2

Aflat la onorabila vârstă de 60 de ani, Andy îmi spune că nu se va da înapoi de la cursele internaționale, unde ne va reprezenta cu mândrie. Prima dintre acestea este Sellaronda, traseul de 60km cu o diferență de nivel de 3.400m, ce va avea loc în data de 27 iunie în Val Gardena. Apoi, la finalul lunii August, dorește să ia startul în Andora, la o cursă de XCO, ce face parte din circuitul Campionatului Mondial de MTB. Unul dintre motivele pentru care dorește să fie prezent la aceste concursuri este pentru a mulțumi sponsorilor, prietenilor, partenerilor dar și familiei, adică tuturor celor care îl susțin.

Pe termen lung, Andy dorește să se afirme pe plan internațional, în categoria de vârstă 65+, în maxim 4 ani, așa cum declară. Iar acest plan a răsărit după ce a urmat câteva teste, care i-au scos la inveală un potențial mai mare decât ar fi bănuit. Momentan, Andy concurează pe un Cube Elite C68 SLT, un hardtail de top, care nu lasă loc pentru alte dorințe.

Vă vom ține la curent cu evoluția lui Andy Brunner, la cele două curse internaționale la care a decis să participe anul acesta.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × one =